GÜNDEM

YEŞİLAY BAKIRKÖY ŞUBE BAŞKANI NESLİHAN YAKIŞAN BAKIRKÖY EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Bakırköy Yeşilay Şubesi bugün Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Necati Aktuğ Şahin’e ziyarette bulundu.
Bakırköy Yeşilay Şubesi Başkanı Neslihan Baykal Yakışan, Yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Kolu Başkanı Işıl Kaleli Şahin’in gerçekleştirdiği ziyarette Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin’e plaket hediye edildi.


Bakırköy’de sigara ve madde kullanımının artığını bu konuda polisimizle birlikte çalışmak için her türlü katkıda bulunabileceklerini belirten Bakırköy Yeşilay Şubesi Başkanı Neslihan Baykal Yakışan; “Hem Hoş geldiniz hem de Yeşilay Haftası münasebetiyle bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Çok yoğun bir süreçten geçtiğimiz için birazcık gecikmiş olsak da burada sizi tanımaktan memnun olduk. Biz Yeşilay Bakırköy Şubesi olarak, birçok etkinlik faaliyet hazırladık. Öğrencilerimiz, velilerimiz, annelerimiz bu haftayı çok etkili geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Yeşilay Haftası münasebetiyle Beylikdüzü, Bahçelievler ve Bakırköy gençlik komisyonu organizasyonuyla beraber bir bowling turnuvası düzenledik. Çarşamba günü de Yeşilköy Anadolu Lisesi’nde bir resim sergisi organize ettik. Okullarımızda hem etkili farkındalık çalışmaları hem eğitimlerimiz hem Yeşilay neler yapar, YEDAM merkezleri neler yapar, bağımlılıkla mücadele edebiliyorsunuz, şeklinde bu 5 maddeyi temel alıyoruz. Bu konularla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” derken,


Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne Necati Aktuğ Şahin ise; “Tebrik ederim çok güzel işler yapıyorsunuz. Sadece Bakırköy özelinde değil, Yeşilay kurumu Türkiye genelinde çok güzel çalışmalara imza atıyor. Elimden geldiğince projelerini yakından takip ediyorum. Elimden geldiğince takip ediyorum. Yeşilay haberi gördüğümde dikkatimi cezbediyor açıkçası ne olduğuna bakıyorum alakadar olmaya çalışıyorum ama gönlümüz arzu eder ki emniyet olarak da bizler sizlerle bazı ortak projelere imza atalım. Bu projelere Emniyet Müdürlüğü olarak elimizden geldiğince destek vermek isteriz. Sigara ve madde bağımlılığı ile ilgili Narkotik Şube Müdürlüğümüzün meditasyon kısmında destek olduğunu ve ücretsiz olduğunu maalesef ki halkımız bilmiyor. İşte bunların bilinmesi ve aktarılması kısmında bize de çok büyük görevler düşüyor. O yüzden bir eğitim, konferans, etkinlik, toplantı olduğu zaman, mümkün olan her şeyi yapmak adına üstümüze ne görev düşerse yapmaya hazırız” dedi.


Bakırköy Yeşilay Şubesi Başkanı Neslihan Baykal Yakışan, daha sonra Yeşilköy Anadolu Lisesi Müdür Adem Düzgün ve Lise Yeşilay Kulübü başkanı Nihal Sarıcan’ı ziyaret etti. Ziyarette Çeşitli hediyeler eşliğine okul bünyesinde gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!