SİYASET

AYŞEGÜL OVALIOĞLU BAKIRKÖY ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Chp Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Ovalıoğlu Meclis üyesi adayları Ali Rıza Akyüz, Caner Kılıç ve ilçe yöneticileriyle Bakırköy Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Okul Müdürü Ertuğrul Özkaya, ADD Bakırköy şube başkanı , Okul Aile Birliği Başkanı Erdal Çekem VE Okul idarecileri kendilerine hoş geldiniz diyerek odasına davet ettiler.


Lise müdürü Ertuğrul Özkaya okul hakkında kısaca bilgi verdi ve okulumuz başarı oranında ilk sekiz içerisinde spor ve Sanatsal faaliyetlerde ön plana çıkmış durumdayız. Size çıktığınız bu yolda başarılar dileriz dedi.
Daha sonra Öğretmenler odasında Öğretmenlerle bir araya gelen Dr.Ayşegül Ovalıoğlu;
Mesleki kariyerinden de bahseden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce mezunu olduğunu, eşinin de kendisi gibi akademisyen, beyin ve sinir cerrahı olduğunu, 7 yaşında ikiz kız çocukları olan bir anne olduğunu da belirterek, 22 yıl boyunca Bakırköy Mazhar Osman Eğitim ve Öğretim Hastanesi’nde görev yaptığını söyledi.
Bir kadın olarak erkek egemen bir ortamda mesleğini en iyi şekilde yaptığını ve bu çalışma azmi ve isteğini yaşadığım Bakırköy’de siyasetle pekiştirerek geleceğimizi ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Bakırköy bırakmak ve Bakırköy’ü birlikte yönetmek için belediye başkanlığına aday oldum sizlerin oylarına talibim dedi.
sohbet havasında geçen ziyaret birbirlerine başrılar dileyerek sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!