SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ HALKIN DERTLERİNE DERMAN OLMAYA GELİYOR

Mustafa Sarıgül’ün 2010 yılında başlattığı hareket çığ gibi büyümüş ve sokaklara taşmıştı.

Fakat 2011 seçimlerinde ve 2014 seçimlerinde bölünmenin önüne geçmek için CHP adına hareket etmişti.CHP’nin iyi yönetilemediğini ve herkesi kucaklamadığını savunan Sarıgül CHP’den ayrılmıştı.

Ülkede gelinen son durumda iktidardaki Ak Parti’nin artık Ülke sorunlarını karşılamadığını ve Muhalefet Partilerinin de gerçek manada muhalefet yapamadığı düşünen Mustafa Sarıgül TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ’nin artık partileşme zamanının geldiğini belirtmişti.

Halkın isteklerini karşılayacak ve halkı kucaklayacak kadroları bir araya getiren TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ Partileşme sürecini başlattı ve bir çok ilde örgütlendi.

Parti Genel Sekreteri eski CHP milletvekili Hasan Aydın, Genel Sayman Gamze Büyük, Genel Başkan Yardımcıları eski CHP milletvekili Uğur Aköz, İrfan Karakaş, Erol Korkut,Özkan Ercan, Sabri Erbakan, Bayram Özata, Aziz Murat Hatipağaoğlu, Oğuz Fidan, Şaban Gürbüz, Soner Gökçe, Mehmet Ali Oğuş, Monik İpekel, Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Ulutaş, Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı oldu. 

Genel Başkan Yardımcılığına Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanlığı yapmış siyaseten tecrübeli Erol Korkut’u getirerek halka, < ESNAF VE SANATKARLAR BAKANLIĞI> kuracaklarını ve Ülke genelinde bir yerelden başlayan kalkınma hamlesi başlatacaklarını Parti Politikalarının başına koymuş durumdalar.

Aynı şekilde Tarım ve Hayvancılık konuşunda da Çiftçimize gerekli tüm desteği ve imkanları seferber ederek Tarım ve Hayvancılık ülkesi olarak bilinen Ülkemizin yeniden modern imkanlarla TARIM ve HAYVANCILIK yapmalarını sağlayacağız.

Sarıgül  CHP’yle uğraşmak yerine kendi yolunda ilerlemeye gayret ediyor.  DSP’yi kuran Bülent Ecevit gibi. Ecevit kendisine yapılan “CHP’ye dön” ve birleşme çağrılarını hep uzak durdu. Bunun karşılığını da siyaseten aldı.

Sarıgül TDP’nin şu ana kadar 52 ilde örgütlenmesini tamamlamış. Mart sonuna kadar 81 ilde bütün teşkilatların kurulması hedefleniyor. Parti binalarına “İktidara Hazırlık Merkezi” adını veriyorlar.

Siirt’in ardından Malatya ve Adıyaman teşkilatlarını da önümüzdeki hafta açmayı planlıyorlar. Sarıgül’ün Siirt’te yaptığı “Vatan, hudut ve bayrak birliğini savunan herkesle vatan sofrasında birleşmek istiyoruz” çağrısı önemli. TDH’yı solda değil merkezde konumlandırmak istediği açık. Sonuç alır mı bilmem. Ama en azından gittiği yol ve yöntem doğru…

.Partiye yoğun bir ilginin olduğunu aktaran ve bu ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Sarıgül, şunları kaydetti:

“Türkiye Değişim Partisi sağ el ile sol eli birleştiriyor. Biz sağın ve solun tekelinde asla değiliz. İstiyoruz ki yüreği insan sevgisiyle olan, yüreği barıştan yana olan, milli manevi duygulara saygı duyan,  ilkelerini savunan, inançlara saygılı, laiklikle bütünleştiğimiz, hudut ve bayrak birliği dediğimiz bütün yurttaşlarımıza Türkiye Değişim Parti’mizin kapıları açıktır. Süratli bir şekilde ilçe başkanlarımız göreve başlıyorlar, üye kayıt kampanyalarımız yoğun olarak devam edecek, bundan sonra ben de gece gündüz illerde ve ilçelerde olacağım.”

Bizi takip etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!