SPOR

ZUHURATBABA’DA ŞAMPİYON KASIMPAŞA (KADİR ÇİFTÇİ)

ZUHURATBABA TURNUVASI SONA ERDİ ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ KASIMPAŞA KUPA YİNE BENİM DEDİ.

Yücespor kulübünün beşincisini düzenlediği zuhuratbaba şöhretler turnuvası sona erdi. Final maçında Türkiyem Pendik ve Kasımpaşa oynadı normal süresi 1-1 biten karşılaşmada temdit penaltı atışları sonucu rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Kasımpaşa üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Her yıl final oynayan ve şansızlığını yenemeyen Türkiyem Pendik bu turnuvada da finalde kaybederek ikincilik kupasını aldı.

Kasımpaşa’nın şampiyonluk kupasını Tff İstanbul il temsilcisi Av. Ferhat Hasan Karagöz verdi. Turnuvada emeği geçen basın mensuplarına Yücespor kulübü yönetimi ve turnuva organizasyonu tarafından plaket taktim edildi. Ayrıca Türkiyem Pendik yönetimi tarafından da basın mensupları ödüllendirildi. Kasımpaşa’nın ilk yarısını Osman’ın golüyle 1.0 önde bitirdiği maçta ikinci yarıda Türkiyem Pendik beraberliği Osman Coşkun’la buldu ve durumu 1-1 yaptı maçın normal süresi bu sonuçla bitti ve temdit penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayan Kasımpaşa 2026 Zuhuratbaba turnuvası şampiyonu oldu. Kasımpaşa 2025 yılı şampiyonluğunu da kazanmıştı. Turnuva maçına futbolseverlerin yoğun ilgisi vardı.

Kadir Cengiz- Erdinç Zengi- Yakup Yapıcı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada başlama vuruşunu Milli takım ve Fenerbahçe’nin efsanesi Cemil Turan yaptı. Fenerbahçe’de kaptanlığını yaptığı eski takım arkadaşları Cem Pamiroğlu-Tuna Güneysu-Nezihi Tosuncuk-Mustafa Arabacıbaşı  Zuhuratbaba’ya gelerek kaptanlarını yalnız bırakmadı. Galatasaray’ın ve milli takımın eski futbolcuları Muhammed Altıntaş ve Ali Hamurcu final maçını izleyenler arasındaydı. Turnuvanın kapanış maçına gelerek Cemil Turan’la birlikte başlama vuruşunu yapan ve her iki takım futbolcularıyla günün anısına fotoğraf çektiren Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Ayşegül Ovalıoğlu’da final maçında hazır bulunan isimdi.

HABER FOTOĞRAF : KADİR ÇİFTÇİ

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!