GÜNDEM

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ GÖLGE ENGELLİLER BAKANI BAKIRKÖY’DE ENGELLİLER EĞİTİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Değişim Partisi 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Gölge Engelliler Bakanı sayın Günnur Kamaşah , TDP İstanbul İl Başkanı Mehmetali Oğuş, TDP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Berna Özdemir, TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, 3. Bölge teşkilat Başkanı Şafak Kıyar,TDP İstanbul Organizasyonlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Başar Akıncı Bakırköy’de 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneğini ziyaret ettiler.

Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut da telefon ederek başka bir programdan dolayı gelemediğini ama daima sizlerin yanınızdayım Günnur Bakanımı çalışmalarından dolayı kutluyorum dedi.

Ziyarette Dernek merkezinde Dç.Dr. Fazıl Zıni ve dernek yöneticileri dernekte eğitim gören Engelliler ve aileleri, Öğretmenler Türkiye Değişim Partisi 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Gölge Engelliler Bakanı sayın Günnur Kamaşah , TDP İstanbul İl Başkanı Mehmetali Oğuş, TDP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Berna Özdemir, TDP Şişli İlçe Başkanı Murat Kemer, 3. Bölge teşkilat Başkanı Şafak Kıyar,TDP İstanbul Organizasyonlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Başar Akıncı Bakırköy’de 30 yıldır faliyetlerini sürdüren Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneğini misafirlerini karşıladılar.

Çok duygusal bir ortamda geçen ziyarette Dernek Kurucusu Fazıl ZINİ derneğin geçmişi hakkında bilg verdi ve 30 yılda yaptıklarını dile getirdi. Engelli Aileleriyle sohpet eden onların dertlerini dinleyen TDP Gölge Bakanı Günnur Kamaşah  ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bundan böyle Dernekle daha yakından ilgileneceğini Parti olarakta Engellilerin kendileri için öncelikli olduğunu onları toplumdan uzak değil topluma adapte etmek için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

TDP İstanbu İl Başkanı Mehmetali Oğuş’ta Engelliler hayatım boyunca önceliğim oldu tüm siyasi hayatımda Engelliler için çalışmalar yaptım yapmaya devam edeceğim dedi.

 TDP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Berna Özdemir Kadın kolları olarak Engelli Ailelerine ulaşıp onların sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmak için çalışma gurupları oluşturacaklarını dile getirdi.

3. Bölge Teşkilat Başkanı Şafak Kıyar Herkes bir Engelli adayıdır yarının neler getireceğini bilemeyiz onun için daha duyarlı ve çözüm odaklı çalışmak gerekir dedi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Bşar Akıncı Bakırköy’de yaşıyorum ve Engelliler için ne gerekiyorsa projeler  yapmaya daima hazırım diyerek katkıda bulundu.

Misafirler Dernek Başkanı Fazıl Zıni ve Dernek üyeleri Engelli aileleriyle vedalaşıp ziyareti bitirdiler.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!