YAZARLAR

TRABZONSPOR ADIM ADIM ZİRVEYE

      

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, GaziantepFK karşında da 3 puanı almayı başarabildi ve galibiyet serisini bozmadı. 3 tane oyuncusu covid olan ve 3 tane de sakat oyuncusu olan Trabzonspor maçı kazanabildi.

 Maça iki takım da dengeli başladı. GaziantepFK 30. dakikadan sonra geri yaslanmaya başladı ve bu durum Trabzonspor’u zorladı.  Maçın ilk yarısında çok fazla pozisyon olmadı. İkinci yarı maç daha tempoluydu. Zaman zaman futbolcular arasında tartışmalar çıktı. 67.dakikada Bakasetas’ın başlattığı atakta Nwakaeme boşta olan Flavio’yu görünce çok iyi bir pas attı, Flavio da kafasıyla topu Bakasetas’a gönderdi ve Bakasetas’da topu ağlara gönderdi. Maçın son dakikalarında Nwakaeme 2. sarı karttan kırmızı kart gördü ve önümüzdeki hafta Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Uğurcan harika performansına devam etti ve kalesini yine gole kapadı.

Kamil Ahmet elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı, Hugo ve Edgar her zamanki gibi son derece başarılıydılar, Marlon maç boyunca çok koştu ve çok fazla top kesti ve bence maçın gizli kahramanlarından biriydi.

Berat kendisine verilen görevi en iyi şekilde tamamladı, Flavio’ya gelirsek: MÜKEMMEL bir oyun oynadı, sahada basılmadık yer bırakmadı, bence Flavio’nun eksiği son vuruş ve ne yapacağına karar verememesi.

Nwakaeme bu maç kötüydü ve son dakikada yaptığı saçma hareket sayesinde hakem Nwakaeme’yi oyundan attı, Ekuban son haftalarda formsuz, Djaniny bu maç genel performansından düşüktü, Bakasetas ise 4. Maçında 3. golünü attı ve Trabzonspor onun sayesinde 3 maçta 9 puan topladı. Ayrıca Süper Lig’in son iki sezonunda da 10 gol barajına ulaşan tek oyuncu Anastasios Bakasetas ! İlk 11 başladığı son altı Süper Lig maçında birer gol kaydeden Bakasetas (Trabzonspor x3 & Alanyaspor x3), kariyerinin en uzun serisini yaşıyor.

Trabzonspor, Aralık 2017’den bu yana Süper Lig ‘de ilk kez üst üste iki iç saha maçını gol yemeden tamamladı.

Maç sonunda Trabzonspor’un puanı 45 oldu ve maç fazlasıyla Beşiktaş ve Galatasaray’ın sadece 3 puan gerisinde.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!