SİYASET

TDP’Lİ KADER YEĞİT KADIN KOLLARI GENEL BAŞKAN ADAYI OLDU

TDP’li Kader Yeğit Kadın Kolları Genel Başkan Adayı olduTürkiye Değişim Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kader Yeğit ,gerçekleşecek olan TDP Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Kurultayı’nda başkan adayı olduğunu açıkladı.
TDP Kadın Kolları Genel Başkan adaylığını partisinin İstanbul İl merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kader Yeğit’e partisinin çeşitli il kadın örgütlerinden de destek geldi.

Ülkemiz Cumhuriyet değerlerimizin tek tek yok edildiği bir dönem yaşıyoruz vurgulayan Kader Yeğit yaptığı basın açıklamasında .

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM RÜZGARI

1973 İstanbul doğumluyum. 2.çocuk Annesiyim Aile Ekonomisi ve Beslenme bölümünden mezun oldum.
1996 yılında Cıngıllıoğlu Holding’te iş hayatına başladım.
1998 yılında Metropol Yazılım ve Dağıtım A.Ş’de yönetici olarak görev yaptım.
2001 yılında Gimelsan Tic San’da yönetim kurulu üyesi ve Ar-Ge başkanlığını icra ettim.
2021 yılında İstanbul il Başkanımız Yusuf POLAT beyfendi’nin teklifi, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün takdirleriyle İstanbul Kadın Kolları il Başkanı olarak siyasi hayata başlamış oldum.
İl Başkanımız Yusuf POLAT beyfendi Başkanlığında İl ve ilçe kadın teşkilatlarımızın oluşumunu gerçekleştirdik.İstanbul’da yapmış olduğumuz çalışmaları Türkiye geneline yayarak yeni projelere ben ve ekibim hazırdır.
Ülkemiz Cumhuriyet değerlerimizin tek tek yok edildiği bir dönem yaşıyoruz.
Ülkemizin geleceğinden endişe duyan bir Cumhuriyet Kadını olarak şiddetin her türlüsüne maruz kalan kadın ve çocuklarımız için özgürlükleri yaşam mücadelesi için kadınlarımızın sosyal hayatta daha fazla yer alması için, şiddetin ve adaletsizliğin olmadığı, emeğin değerinin verilmesi için, hepinizin desteğine, fikrine varlığına ihtiyacımız var.
Biliyorum ki, daha çok birlik olduğumuzda daha güçlü olacağız. ‘’Emek vermek istiyorum’’ diyen vicdanlı, samimi, hiç kimseyi ayırmadan yanımızda görmek istiyoruz.
Kadınların hangi inançtan, kimlikten, görüşte olursa olsun sokakta, evde, işte, okulda hakları için mücadele etmeyi sürdüreceğiz.
Şiddet hiç bitmiyor, azalmıyor mecliste olanların samimi olduklarını düşünmüyorum.
Türkiye Değişim Partisi için Aile toplumun temeli olup, korunması gereken kutsal bir yapıdır. Kadın bu yapının mimarıdır.
Gelecek Değişim Kadınlarının ellerinde yükselecek. İktidar için Değişim Kadınları en önde yürüyecek.
Türkiye’de yaşayan, hudut birliğinde buluştuğumuz tüm vatandaşlarımızın ülkesi adına söyleyecek bir sözü olacak.Sorunları birlikte çözeceğiz
Niyetimiz sevgi bağını kurmak, amacımız geleceği değiştirmektir.
İktidar olma yolunda elimizi taşın altına değil, gövdemizi koymak üzere yola çıkıyoruz.
Bu inançla ve hedefle bugün Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığımı açıklamaktan büyük bir onur duyuyorum. cümlelerini kaydetti.

Kader YEĞİT İstanbul Kadın Kolları il Başkanı
Twitter. @kaderyegit
İnistegram. Kader.yegit
İnistegram, istanbuldegisimkadinlari
Facebook. Yiğit Kader
Sivil Toplum Kuruluşları
Flimsan Vakfı Üyesi
Rotary Kulübü Spor Dönem Başkanlığı
Beylikdüzü Genç İş Adamları Bşk. Yrd.
Arev Vakfı Yönetim Kurul Üyesi
Türk Kızılay Üyeliği
Çağdaş Kadınlar Vakfı Yönetim Kurul Üyesi
Modern Spor Kulübü Başkanlığı
Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü Başkanlığı

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!