SİYASET

NE KURUM NE İMAMOĞLU, İSTANBUL’A AZMİ KARAMAHMUTOĞLU

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu bugün Bakırköy’ü ziyaret etti. Partisinin ilçe binasında seçmenleriyle bir araya gelen Karamahmutoğlu burada yaptığı konuşmada,


‘’Dün sayın genel başkanımızla birlikte Hatay’a yaptığımız ziyarette halen kayıp olan çocuklarımızın bulunamamasına, bazılarının cenazelerine bile kavuşamadığı yurttaşlarımızın yıkılan evlerin yerine konan konteynırlarda yaşam mücadelesi vermelerine bir kez daha şahit olduk. Bu ülke hem yerel, hem de genel siyasette acilen Türk Milliyetçilerine teslim edilmeli. Deprem nedeniyle yaşadığı travmadan dolayı bir daha Hatay’a dönmem diyen yurttaşlarımız olduğu gibi, kuşaklar boyu oralı olduğu için başka yerde yaşamayı düşünmeyip Hatay’a dönmek isteyenlere de izin verilmiyor.

Ekonomik olarak bir şey üretilemeyen Hatay’da, baraka da salep satarak dört çocuğuna bakmak isteyen anneye de zabıta çalışma izni vermiyor.
Belediye başkanlarının yanlışlarını seçmene aktarabilmemiz lazım. Politik kimliklerimize, tercihlerimize göre yöneticilerin becerikli olup olmamalarına bakmaksızın oy kullanmamalıyız. Elbette siyasi kimliklerimiz ve tercihlerimiz önemli, fakat doğru adayın belirlenmesi için bunu kimliğini taşıdığımız partiye dayatmamız lazım. Örneğin Zafer Partisi olarak aday belirlerken, yeterli-donanımlı-vizyonlu adayları seçiyoruz.


CHP veya AK Parti, seçmenin önüne istediği adayı getirip koyabiliyor. Nasılsa siyasi kimlerinden dolayı partimize oy verecekler diyorlar. Bu böyle olmamalı! Bir partili seçmen eğer içine sinmediği bir aday önüne konduysa buna derhal itiraz etmeli. Dün Hatay’da yaşanılanlar bunun en güzel örneğidir. Hatay’da yaşanan felaketten sonra ne iktidardan, ne de yerel yöneticilerden kimse görevinden istifa etmedi, hatta bırakın istifayı kimsenin yüzü dahi kızarmadı. En büyük isteğim, keşke belediye başkan adayları tek bir parti listesinden aday olsa da, seçmen siyasi kimliğinden bağımsız olarak tercihini yapabilse.


Sizlere soruyorum; Ankara’dan gönderilmiş ve gözü kulağı Ankara’dan gelecek olan talimatları bekleyen emanetçi bir memura mı teslim edeceğiz İstanbul’u, yoksa beş yıldır hedonizminden, keyfi yaşantısından, tatilinden vakit bulup da İstanbul’a zaman ayıramayan, 2019 yılında ki vaatlerinin büyük bölümünü yerine getirememiş Ekrem İmamoğlu’na mı? Dedi.


Daha sonra partilileriyle birlikte Bakırköy Yeraltı Çarşısını ziyaret eden Karamahmutoğlu burada esnafın sorunlarını dinleyerek, İBB başkanı seçildiği takdirde mevcut sorunları derhal çözeceği sözünü verdi.
Yeşilköy Pazarını da dolaşarak halkın sorunlarını birebir dinleyen Azmi Karamahmutoğlu’na Bakırköy halkı çok yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!