YAZARLAR

MHK’NİN ŞAHSİ HIRSI

Sanırım basındaki eski bir hakemi memnun edip, MHK hakkında aleyhte konuşmasın, sesi kısılsın diye ve ayrıca da

Beşiktaş’a ders vermek için MHK  Halil Umut Meler’i üst üste Sergen Yalçın’ın istemiyoruz açıklamalarına rağmen Beşiktaş maçına ataması sadece basit bir ucuz kahramanlıktır.

Yine maçtan sonra  istemiyoruz hatta bütün maçlarımıza Meler’i verin dedi Beşiktaş yöneticisi.Ne oldu verebildin mi bir daha Meler’i Bu haftaki Beşiktaş maçına MHK?

Ayrıca bu kadar kahramanlık yapma hevesinde ise MHK ilk devredeki Fenerbahçe- Beşiktaş maçına genç hakem atamıştı işte genç hakem devrini başlatıyoruz diyerek.

Takımlar tarafından hakemin yönetimi beğenilmeyince hemen sonraki derbilere usta, tecrübeli hakemleri vermişlerdi. Kahraman olmak şimdi akıllarına gelmiş MHK’nın.

Evet istenmeyen hakemler de takımların maçlarına verilir ama böyle değil sezon başında ya da göreve geldiğiniz zaman sakince verirsiniz. Bu tür yaptığınız atamalar hakeme zarar verir kesinlikle. Meler bu maçta çok tedirgindi.

Bir hata yapsa sıkıntı doğardı. Aslında Meler rapor alıp haklı olarak maça çıkmak istememiş  ama MHK çıkacaksın arkanda biz varız demiş.

Maç hakem açısından kötü geçseydi MHK istifa ederdi, giderdi ama Hakem Meler gitmeyecekti uzun yıllar Beşiktaş ile baş başa kalacaktı.

Anlatmak istediğim MHK nasıl bencilce hareket edip hakemi düşünmeden kendi emelleri doğrultusunda harcama niyetidir.

Belki de MHK bunları düşünecek kadar akla sahip olamayacak kadar sığ görüşlü. İşte tam burada ortaya çıkan gerçek şu ki MHK’ya yakışmayan liyakatsız insanların orada, MHK’da bulunmasıdır.

Bir de bu güne kadar olmayan bir şekilde basından bazı kişiler nasıl alabiliyorlar?Önceden maçların hakemlerini açıklıyorlar tıpa tıp?

MHK İçinde dönen her şeyden haberdarlar, hakemler ile ilgili MHK tasarruflarından bilgi sahibiler.

Anlamış değilim.

Yazık çok yazık!

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!