SİYASET

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ADAYI CÜNEYT ÇELİKSOY’U AÇIKLADI

Şimdi İstanbul denince akla uyuşturucu pazarları akla kara para aklama merkezleri geliyor Türkiye’nin genel siyaseti şehre yansıdığı içindir. Şimdi biz bu çıkmaz yoldan bu şehri çıkarmakla sorumluyuz.

Ne İstanbul’a ihanet ettik diyenlerin adayına, kanal İstanbul’u yaparak bütün bu doğal zenginliği yok etmeyi planlayanların adayına destek veririz ne de İstanbul’u kendi hizip çatışmalarının ve bir sonraki siyasi ihmallerin atlama taşı yapanlara destek veririz.

Biz İstanbul’a kendi özgün siyasetimizde bakıyoruz onun için ince eleyip sık dokuduk onun için üzerinde çok mütalaa ettik hâlâ çalışıyoruz ve bugün bütün baskılar karşısında bütün engellemeler karşısında Gelecek Partisi bayrağını kimin ne diyeceğini düşünmedi yarın ne olacağım diye düşünmedi bugün üzerine düşen görevi üstlenerek Gelecek Partisinin ilçe belediye başkan adayları olarak kendilerini takdir ortaya koydular.

Ben bu arkadaşlarımı ahlak vizyon ve cesaret sahibi arkadaşlar olarak gururla selamlıyorum. Allah onlardan razı olsun. Onlar acaba bu seçimin neticesi ne olur acaba iktidardakiler bizim için ne düşünür acaba bugün şehri yönetenler bize ne der diye düşünmeden İstanbul’u yönetirken başka zihinlerin peşinde olanların ya da İstanbul’u yönetirken yeşil dolarların peşinde olanların mahalle baskılarına asla boyun eğmeden aday oldular.

Biliyoruz bizim onların sahip olduğu medya imkanlarımız yok biliyoruz bu arkadaşlarımız propaganda yaparken büyük kampanya paraları ayıramayacak biliyoruz bu arkadaşlarımızın arkasında lobiler yok biliyoruz bu arkadaşlarımız herhangi bir yerden destek de alıyor değiller ama bu arkadaşlarımızın göğüslerinde kocaman bir yürek var kocaman bir yürek eğir vermeye baş var yarın ne olacağım diye düşük değer bir zihin var aşkla konuşuyorum yüreğimle konuşuyorum siyaset bekleyerek olan bir iş değildir siyaset başkaları ne düşünür diye yapılacak bir iş değildir

Devlet bakanı hayatımızda bir kez dahi verdiğimiz sözden gördü dönmedik bir kez dahi verdiğimiz sözü tekzip etmedik işte burada İstanbul’a söz veriyoruz bugün ilçe başkan adayı olarak açıkladığımız bu arkadaşlarımızın her an yanında olacağız onlara destek vereceğiz. Her bir ilçemiz için vizyon üreteceğiz her bir ilçemizin taşı için toprağı için başımız yüreğimizi ortaya koyacağız elimizi taşın altına koyacağız.

Bugün ilçe başkan adayı olarak açıkladığımız bu arkadaşlarımızın her an yanında olacağız onlara destek vereceğiz her bir ilçemiz için vizyon üreteceğiz her bir ilçemizin taşı için toprağı için başımız yüreğimizi ortaya koyacağız elimizi taşın altına koyacağız.

Bu şehrin başını koyanlar Allah yolumuzu açık etsin İstanbul’da layık olmayı bize nasip etsin. İstanbul’un her bir taşını kültürel mirasını korumayı bize nasip eylesin ve İstanbul’a ihanet edenlerden değil İstanbul’u baş tacı edenlerden eylesin Allah’a emanet olun hayırlı akşamlar dilerim.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!