SPOR

FENERBAHÇE Mİ ? GALATASARAY MI ?

Son yılların en heyecanlı şampiyonluk mücadelesini ve yarışını izliyoruz Evet gerçekten izliyoruz bir hafta Fenerbahçe bir hafta Galatasaray liderliği alıyor Bir hafta bakıyoruz Galatasaray 2 puan önde bir hafta sonra Fenerbahçe 1 puan geride olabiliyor maçların durumlarına konumlarına göre oynanan hava şartlarına ve oyuncuların formuna göre değişiyor.
Durum böyle olunca mücadelelerde zevkli ve heyecanlı geçiyor.
Kim şampiyon olur derseniz ..
Elbette bir fikrim var Fenerbahçe’nin kadrosu Galatasaray’a göre daha iyi ancak Galatasaray şampiyonlukta daha tecrübeli Fenerbahçe’nin ise üzerinde 12-13 yıllık bir stres var .
Bu stres Fenerbahçe’yi ya şampiyon yapacak ya da 2 yapacak.
ligi kimin önde bitireceğini şuanda kestirmek gerçekten çok zor. Bu sorunun cevabını 32 -33. Haftada verebilirim ancak yine eşitlik devam ederse son hafta veya bir hafta öncesinde şampiyon kimin olacağı netleşir Ancak şu anki görünüme göre Fenerbahçe veya Galatasaray’ın arka arkaya takılma ihtimalleri çok yüksek her iki takımda bazen oynadıkları futbolla bazen de şansla maçlarını kazanıyorlar Dolayısıyla kimin şampiyon olacağını şu anda kestirmek çok zor Fenerbahçe’nin geçen haftaki maçı bunun en güzel özetiydi Galatasaray’da her maçına alacak diye bir şey yok. Fenerbahçe her maçını kazanacak diye bir şey de yok.
o yüzden futbol severler hafta sonlarını iple çekiyor.
Bu iki mücadeleyi izlemek için herkes ekran başlarına koşuyor .Gerçekten son yılların en heyecanlı şampiyonluk yarışına şahitlik ediyoruz.
stadyumlarda maçı izlemek yürek ister bu maçlara kalp dayanmaz.
Önemli olan burada futbol severlere güzel futbol bol gollü karşılaşmalar sunabilmek. Ama bunlar olur mu derseniz ? Hayır olmaz. Her iki takımın teknik direktörü de öncelikli gol yemeden müsabakaları tamamlamak için sahaya çıkıyorlar ve dolayısıyla bazen iyi futbolla bazen de şansla maçlarını kazanıyorlar.
Şansla diyorum çünkü Fenerbahçe’de hocanın formsuzluğu var Galatasaray’da İcardi ve bazı oyuncuların formsuzluğu var bakalım ipi kim göğüsleyecek.
Not.. hakemler hakkında konuşmak ,yazmak bir işe yaramadığı için yazmıyorum.
Ne diyebilirim ?
Allah hakemlerimize de hakem şansı versin.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!