GÜNDEM

BAKIRKÖY’ÜN EMNİYET VE HUZUR TOPLANTISI YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILDI

Bakırköy Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğü 2022 yılı Bakırköy’deki  huzur operasyonları ve alınan tedbirler konusunda halkı bilgilendirmek için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Gürol Dikyol, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Aydın Güneşli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Cepni, Mahalle Muhtarları , Site yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış Konuşmasında söz alan Bakırköy Emniyet Müdürü Gürol Dikyol Bakırköy’e atandığından beri Bakırköy’de yapılan operasyonlar alınan emniyet tedbirleri ve önleyici çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gürol Dikyol personel olarak eksiklikleri olduğunu bilhassa Bekçi olarak 122 personelin 5 karakola dağıtıldığını bununda yetersiz olduğunu İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdiklerini dile getidi.

Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü göreve başladığından beri hem muhtarlar hem de ilçe birimlerinden Bakırköy ile ilgili bilgilere vakıf olduğunu çalışma arkadaşlarımızla sorunları minimuma indirmek için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.

Sonrasında Bakırköy’deki  sorunlarla ilgili notlarını  aldılar ve ilgili birimlere bildirerek tedbirleri sıklaştıracaklarını bildirerek toplantıyı bitirdiler.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!