SİYASET

BAKIRKÖY’DE İLK BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ali Rıza Akyüz bugün CHP İlçe Başkanlığına dosyasını teslim ederek ilk aday adayı oldu.
CHP Bakırköy İlçe Başkanlığında yapılan ve yoğun katılımın yaşandığı adaylık başvurusunda konuşan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan ilk konuşmayı yaparak, ‘Bakırköy’ü Bakırköylülerin yönetmesi gerektiğini her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Partimize emek vermiş, gönül vermiş, destek vermiş üyelerimizden birinin aday gösterilmesi en büyük arzumuzdur. Hem belediye başkanlığı, hem de belediye meclis üyeliği için son başvuru tarihi 28Kasımdır. Lütfen aday adayı olacak partililerimiz bu tarihi dikkate alsınlar. Ali Rıza Akyüz başkanımızın aday adaylığı hayırlı olsun’ dedi.

Daha sonra söz alan CHP’den Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Akyüz, ‘Bugün burada beni yalnız bırakmayarak, destek olmaya gelen herkese teşekkür ederim. 14-28 Mayıs’da yaşanan seçimlerde aldığımız yenilgiyi bir daha yaşamamak için daha çok çalışacağız. Ben, 29 Ekim törenlerine katılan muhteşem kalabalığın gözlerinde bu umudu ve azmi gördüm. Şu an önceliğimiz, yerel seçimlerde Bakırköy’de oy oranımızı yüzde seksenlere çıkarmak ve İBB’yi kazanmaktır. Bunun için büyük çaba sarfedeceğiz. Daha geniş açıklamayı, partililerimizin de katılacağı basın toplantısında sizlerle paylaşacağım’ dedi.
Kaynak : Tek Haber
Murat Başbay

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!