SİYASET

BAKIRKÖY’DE CHP’DE İL DELEGESİ OLMAK İÇİN KILIÇDAROĞLU VE  İMAMOĞLU SAVAŞI

CHP’de yönetimle değişim yanlıları arasında ‘delege’ savaşı, ilçe kongrelerine taşınıyor. Bugün başlayacak ve 10 Eylül’e kadar sürecek olan ilçe kongrelerinde taraflar, delege seçimleri için kozlarını paylaşacak. Mahalle delege seçimlerinde sonra Bakırköy ilçesinde yapılacak İlçe Başkanlığı seçiminde ve il delegasyonu seçiminde dengelerin nasıl olcağı merak ediliyor.

Bakırköy’de önümüzdeki hafta  yapılacak olan ve tek liste girmesi düşünülen ilçe başkanlığı seçiminde il delegasyonunun belirlenmesi ve ilçe yönetiminin belirlediği iddiaları ortalığı karıştırdı.

İlçe Başkanı Av.Celal Sevinç sağlık sorunları nedeniyle ilçe başkanlığı seçimine girmeyeceği onun yerine  yıllarca İlçe yöneticisi  olan Gizem Başaran Arslan’ın tek aday olarak gireceği seçimlerde , il delegasyonunun Ekrem İmamoğlu’na yakın kişilerin yazacağı iddiaları konuşulmakta.

Bakırköy CHP ilçe Başkanlığı’na Aday olan Gizem Başaran Arslan eşinin de İBB’de  çalışıyor.

Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre’nin de bu Ekrem İmamoğlu yakın  delegasyonuna karşı çıkmaması görmezden gelmesi  kafalarda soru işareti bırakmış durum da .

Bakırköy siyasi kulislerinde konuşulana göre  ÖRGÜT EMEKÇİLERİ YENİDEN OYUN DIŞI KALACAK.

Şimdiye kadar 40 kişinin il delegasyonu için eski milletvekilleri,eski belediye başkanları,eski CHP parti meclis yöneticileri il kurultay delegesi seçilmek için başvuruda bulunulduğu iddiaları var.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!