SİYASET

AHMET BAHADIRLI ADD’Yİ ZİYARET ETTİ

Bakırköy 1995 – 2004 Belediye başkanı Ahmet Bahadırlı başkanlığı döneminde Bakırköy belediyesine tapusunu alarak kazandırdığı Demokrasi Parkında bulunan Bakırköy ADD’yi ziyaret etti.

Bahadırlı parka geldiğinde bir çok arkadaşını ve dostunu görünce onlarla selamlaşıp hallerini sordu ve ADD Başkanı Erdal Çekem tarafından karşılandı.
Ahmet Bahadırlı ADD’nin buraya taşınmasından dolayı çok memnun olduğunu ve bir Atatürk çocuğu olarak her zaman ADD’nin yanında olacağını belirtti. Annesinin Atatürk’ün ilk kardelen Öğretmenlerinden olduğunu ve görev için hiç düşünmeden 19 yaşında Hatay’da görev yapmaya gittiğini anlattı.


Kırmızı çizgisinin Atatürk ve Atatürk ilkeleri ondan asla ödün verilemeyeceğini Bakırköylülerin de bu çizgide olduklarını ADD’nin önemli olduğunu ADD bünyesinde gelecek vadeden çocuklarımıza burslar verilmesi gerektiğini bunun içinde Mustafa Kemal Atatürk ilkelerinin hayata geçirmesinin şart olduğunu dile getirdi.
ADD Başkanı Erdal Çekem kendisine siyasette var mısınız? aday mısınız? diye sorunca ben Chp üyesiyim ve birbirinden değerli 18 aday var onlarla aynı şekilde Bakırköy’e hizmet etmeye hazırız. Aday gösterilirse önceki tecrübelerini günümüz şartlarında daha verimli kullanacağını ilk 10 gün içinde Bakırköy’ün yönetim şeklini oturtacağını ardından hiç vakit kaybetmeden hazırlamış olduğu projeleri hizmete sokabileceğini belirtti.
Vizyonu geniş ve geleceği gören Bakırköylü bir başkan Bakırköy’ü yönetmelidir diyerek sözlerini bitiren Ahmet Bahadırlı memnun bir şekilde ADD’den ayrıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!