SPOR

ZUHURATBABA ŞÖHRETLER TURNUVASI BAŞLADI

Uzun yıllardan sonra 2021 yılında Zuhuratbaba’da futbol seyretmek güzeldi ve geçen sene eski ama formlarını koruyan şöhretler maç izleme zevkini bizlere yaşatmışlardı.


Geldik bu seneye açılış maçında efsaneler Beşiktaş’ın gol makinesi Ali Gültiken Fenerbahçe’nin efsanesi Nezihi Tosuncuk Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediye Başkan Yarımcısı Cavit Ganiç, Bakırköy Belediyesi Spor Müdürü Sait Babaoğlu, Bakırköy İlçe Sağlık Müdürü Bekir Turan, Eski milli futbolcular Süper ligde ve alt liglerde profesyonel futbol oynamış ve teknik direktör olarak futbolun içinde olan isimlerini sayamadığım daha niceleri hepsi Turnuvanın ilk maçına gelmişler.

Birde çok sevdiğim futbola kendini adamış Yücespor Başkanı Ender Doğru ve yönetim kuruluna bu turnuvayı organize ettikleri için ayrıyetten teşekkür ediyorum , hem eskileri yad ettik hem de uzun zamandır görmediğimiz dostlarımızı görme fırsatı bulduk.


Her şey hazır ve santra noktasında başlama vuruşunu Ali Gültiken Nezihi Tosuncuğa pas olarak atıyor oda topu Bülent Kerimoğlunun önüne yuvarlyor Bülent Kerimoğlu topa gelişine vuruyor top kalecide.


Ve maç başlıyor ilk maçta Beşiktaş Master ile Çamoluk Spor karşı karşıya ilk ataklarda Beşiktaş Master etkili oldu ve ilk yarıyı 3 – 1 önde bitirdi.
İkinci yarıda yapılan değişikliklerle Çamoluk önce dengeyi sağladı sonrasında gol olup yağdı ve maçı 6 – 3 kazandılar.
Futbol tutkunları hafta içi her gün saat 19.00 da zuhuratbaba sahasında maç var haberiniz olsun ben de orada olacağım.

Ramazan Koşak

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!