SİYASET

ZAFER PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI BAKIRKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

Kısa bir süre önce zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından İstanbul İl Başkanlığına atanan Ender Bozanoğlu seçim sonrası hemen harekete geçerek ilçe yönetimlerini ziyaret ediyor. Dün de Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret edeceği bilgisini aldım ve İlçe binasına gittim.
İlçede Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Ekonomiden sorumlu Dr. Arslan Yaman İlçe Başkanı sayın Reside Arık Oktay ve ilçe yönetimi sohbet etmekteydiler .
Genel Başkan yardımcısı Arslan Yaman bir Bakırköylü ve Kartaltepe’de oturmaktadır. Arslan Yaman siyaset deneyimlerinden bahsederken İl Başkanı Ender Bozanoğlu ve İl Başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı Hüseyin Avni Borlu, İletişimden sorumlu İl Başkan yardımcısı Elvan Ersoy geldiler. Kısa bir soluklanmadan sonra Ender Bozanoğlu kendisini tanıttı.


Doğma büyüme Bakırköylü olduğunu ve tüm çalışma hayatında Bakırköy’de olduğunu anlattı. İlçe Başkanlıklarını gezerek onlardan bilgi alıyor ve il Başkanı olarak önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri saha çalışmalarından kısaca bahsetti.
Genç ve dinamik bir yapıya sahip Zafer partisi İstanbul İl Başkanı iyi işler yapacak gibi.
Bu arada Zafer Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Reside Arık Oktay’ın da hakkını vermek gerek İlçe Başkanı olduğu günden itibaren siyasi tecrübesini kullanarak ilçeyi toparladı ve görev dağılımı yaparak hemen saha çalışmalarına başladı ve gençlere çok önem verdi. Seçim süresince her gün ilçe yönetimiyle sahada oldu ve bu çalışmanın karşılığını fazlasıyla aldı . Kısa sürede yapılan bu seçim çalışmaları önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde kilit parti olacaklarını göstermektedir.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!