SPOR

YENİMAHALLE KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Bakırköy’de oynanan ve tribünlerde Yeşilköy, Cevizlik Mahalle Muhtarlarımız, CHP Bakırköy İlçe yöneticilerimiz, CHP’li Bakırköy Belediye Meclis Üyemiz, STK Başkanlarımız, BJK’lı yöneticiler ve elbette Bakırköyü’müzün vefakar-cefakar taraftarı ablalarımızın hazır bulunduğu maç da heyecan büyüktü.

Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımımız bugün otaya koyduğu muhteşem performans sayesinde, ilk yarıda attığı gollerle Büyükçekmece K. İ. O. Sporu 2-0 ‘lık net bir skorla yenerek şampiyon oldu.

Maçın ilk yarısında iki gol bulan takımımız, ikinci yarıda da atak futbol oynarken, rakip takımın sert müdahaleleriyle karşılaştı. Hakemin rakip takım oyuncularına gösterdiği kırmızı kartlar nedeniyle, bir anda gerginleşen ve ufak tefek kavgalarında yaşandığı ortam yüzünden maç uzun süre oynanamadı. Hakemin maçı tekrar başlatmasıyla birlikte her iki takımda gol arayışına girdi ama sonuç değiştirecek goller gelmeyince maç 2-0 sona erdi.

İlçemizde bizlere şampiyonluk mutluluğunu tattırdıkları için başta kulüp başkanı Şenol Çelik’e, futbol takımımızın kuruluşundan itibaren onlara inanarak her türlü teknik desteği esirgemeyen Bakırköy Belediyesi ile belediyemiz spor müdürü Sait Babaoğlu’na, takıma sponsorluk yaparak büyük destek olan Carousel AVM’ye, karınca kararınca maddi yardımlarda bulunan diğer tüm sponsorlara candan teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!