GÜNDEMKÜLTÜR SANAT

UZUNÇAMLILAR ‘KURT’LA’ DEVAM KARARI ALDI

Uzunçamlılar, gerçekleştirdikleri olağan kongre ile mevcut başkan Şakir Kurt’u yeniden göreve layık görerek kaldıkları yoldan yürümeye devam etti

Sinop İli Ayancık ilçesi Uzunçam Köyü ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin 3. Olağan Kongresi Cumartesi günü Sefaköy’de saat 14: 00’da düzenlenen programla gerçekleştirildi. ‘Uzunçamlılar insanlığa daha çok katkı yapacak’ temasıyla gerçekleştirilen kongre kapsamında son dönemde  yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına da ihtimam gösterildi. Şahin Otomotiv’in sponsorluğunda yapılan kongrede derneğin kurucu başkanı Şahin Kurt hemşerilerinin desteğiyle yeniden başkan seçildi.

YENİDEN GÜVEN OYU ALDI

2005 yılında Şakir Kurt tarafından kurulan derneğe çevre derneklerin başkanlarının yanı sıra Uzunçamlı vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Çoğunluk sayısının yakalanmasıyla gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantı, divan kurulu seçimi, açılış konuşması, yönetim kurulu raporunun okunması, önerilerin görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının seçilmesi, dilek ve temennilerin okunması ile son buldu. Toplantıda yapılan oylamada tek aday olan Şakir Kurt, aldığı oylarla yeniden başkan seçildi.

HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan seçilmesinin ardından Sinop Dergisi’ne konuşan Kurt şunları söyledi, “Dernek olarak hedefimiz tüm insanlığa hizmet etmek. Elbette bunu gerçekleştirmek için öncelik kendi sorunlarımızı da çözmeliyiz. Kongrede daha güzel yarınlar için neler yapacağız bunları ele alacağız. Koronavirüs salgını nedeniyle kongre sürecinde sağlık önlemlerine de dikkat edeceğiz.  Bu vesileyle Kovid 19 salgını nedeniyle bugüne kadar hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Rabbim’den rahmet, tedavisi devam eden tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bugün bizleri bu göreve layık gören tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ

Olağan kongre ile derneklerinin yenilenme sürecine gireceğini belirten Kurt, “Bizim için kongreler; yenilenme, tazelenme ve daha güçlü bir şekilde yoluna devam etme sürecimizin temel noktasıdır. İnşallah bu kongreler sürecinde tüm hemşerilerimize ve insanlığa katacağımız değeri bir kez daha gündeme getireceğiz ve geleceğe daha iyi bakacağız. Başta köyümüzün  iş adamları olmak üzere tüm Uzunçam sevdalılarını kongremize bekliyoruz. Sizlerle birlikte insanlığa değer katmak, bizler ve tüm Sinoplular için büyük mutluluk olacaktır” dedi. Kurt, dijital platformlarda da hemşerilerine daha çok destek vermeyi planladıklarını ifade etti.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Şakir Kurt başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesi ise şöyle oldu:

Başkan: Şakir Kurt

Başkan Yardımcısı: Murat Öztürk 

Muhasip: Sadık Aslan

Sekreter:  Sinan Yurbaş

Üye: Muhammet Öztürk

Yedek:

İsmail Arslan

Serkan Karataş

Seyfettin Kurt

Müjdat Özünlü

Hasan Öztürk

Denetleme Asil:

Selehattin Kurt  Başkan

Necmettin Can Başkan Yardımcısı

Fikret Arslan Üye

Yedek:

Yavuz Öztürk

Sadettin Öztürk

Sedat Can

Şakir KURT kimdir

Şakir kurt 1978 sinop ayancık uzunçam köyü doğumludur.

Evli ve ikiçocuk babasıdır.

Otomotivcilik okumuş ıuzun yıllar otomotiv sektöründe emek vermiştir.

İstanbul  sefaköyde  Şahin otomotiv servis tesisini işletmektedir.

Uzman kadrosu ile kaza yapan araçların onarımını üstlenmiştir.

Sigort şirketleri ile hasar onarım anlaşması sağlamıştır.

Çeşitli derneklerde yöneticilik yapmıştır ve halen SİAD “Sinop İş adamları Derneği” nde aktiftir

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!