GÜNDEM

TÜRKİYE DİYANET VAKFI BAKIRKÖY KİTABEVİ AÇILDI

Bakırköy İlçe Müftülüğü bünyesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kitabevi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kitabevi açılışında konuşan İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, “Buradaki yayınlarla sahih dini bilginin halkımıza ulaşması için çalışıyoruz. Bugün hizmete açtığımız bu kitabevi, bu nezih mekan, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımıza ait yayınların insanlarımıza ulaşması için hizmete sunulmaktadır. Bakırköy halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese; başta Bakırköy müftümüz Şahabettin Karabay ve değerli personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, Bakırköy programı kapsamında Yeni Mahalle Camii’nde ebediyete irtihal etmiş öğretmenler için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Müftü Safi Arpaguş, Bakırköy din görevlileri ve Bakırköy Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından icra edilen programda dua etti.

Programa Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni, ilçe müftüleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Programın ardından Bakırköy Müftülüğü Hizmet Binası’na geçen İl Müftüsü Arpaguş, İlçe Müftüsü Şahabettin Karabay’ı ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!