SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL KAMYONCULAR ESNAF ODASI TÜM SINIRLI SORUMLU MOTORLU TAŞIYICILAR BİRLİĞİ VE OTO SANATKARLARI ODASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut , İl Başkanı Yusuf Polat ve İl yöneticileri ve Bakırköy İlçe Başkanı Murat Şarkbay İstanbul Kamyoncular  Esnaf Odasını ziyaret ettiler.

S.S Tüm Motorlu Taşıyıcılar Merkez Birliği ve İstanbul Kamyoncular Esnaf Odası Genel Başkan Vekili İhsan Temel ile İstanbul Kamyoncular Esnaf Odası ve Tüm Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Birliği Genel sekreteri Hanifi Oğuş tarafından karşılanan TDP yönetimi  karşılıklı görüş alışverişinde bulundular . İhsan Temel Genel başkan Yardımcısı Erol Korkut Bizim için çok değerlidir. Bizim beraberliğimiz ölene kadardır. Kendisinin Esnaf Sanatkarlar Odalarına Katkıları sonsuzdur, Bakırköy’deki  İSTESOB  Binasının yerini bizlere kazandırmıştır.

TDP Genel başkan yardımcısı Erol Korkut kendileriyle çalışmaktan onur duydum ve şu anda birlikte olmamızdan da çok memnunum.

Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ESNAF BAKANLIĞI’nı kuracağız dedi, Esnaf Bakanlığı çok önemli biliyorsunuz;

Esnafımız zor durumda ve bir bir kepenk kapatmakta onlara can suyu  vereceğiz. Kalifiye eleman yetişmesi için Meslek Liselerinin kurulmasına öncülük edeceğiz dedi.

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat’ta kendilerine teşekkür ederek ülkenin içinde bulunduğu durum belli TDP Ülkeyi içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracak projelerle iktidara talip olduklarını dile getirdi . Toplu fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi.

Günün ikinci  durağı  ATATÜRK Oto Sanayi sitesinde bulunan Oto Sanatkarları Odasını ziyaret ettiler.

Başkan Mustafa Keskin Konuklarını makamında ağırladı. Konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut ile uzun yıllara varan bir dostlukları olduğunu ve bu Esnaf Odalarının Kuruluşlarında çok emeğinin olduğunu ve kendilerinin de bunu daha da ileriye taşıdıklarını  Mesleki Eğitim Lisesinin Yönetiminde olduğunu ve Okulda Oto bölümünün de açılısını sağladığını teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerektiğini dile getirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut uzun yıllara varan dostluklarında hep iyi şeyler yapmak işçin bir araya geldiklerini imkanlar çerçevesinde çoğunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

TDP İstanbul İl Başkanı  Yaşar Polat Ekonominiz iyi değilse batmaya mahkumsunuz öncelikle ekonomiyi düzelteceklerini bunun bir ayağının da Parti Programlarındaki ESNAF  BAKANLIĞI olduğunu dile getirdi.

Oda Başkanı Mustafa Keskin yemek için hazırlık yaptıklarını söyleyerek yemekler yendi ve fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!