GÜNDEM

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ BAKIRKÖY ŞUBESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINI KAHVALTIDA AĞIRLADI

Türk Kadınlar Birliği Bakırköy şubesi Başkanı Asuman Erkan ve yönetimi verdiği kahvaltıda Belediye başkan aday adayları Nurdan Erdiş Başbay, Hatice Selli Dursun , Ayşegül Özdemir Ovalığolu ve Halim Kızılırmak’ı kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya aynı zamanda CHP Meclis aday adayı Pınar Halis Özdoğan , Ataköy 3.4.11 mahalle muhtar adayı Nadide Yıldırım ve misafirler katıldılar.

Türk Kadınlar birliği Bakırköy şube başkanı Asuman Erkan yaptığı konuşmada  önümüzdeki yıl 100 kuruluş yıl dönümüzü kutlayacağız.

Kahvaltıya katılan başkan adaylarının hepsini tanıyorum Bakırköy’ü yönetebilecek vasıfları fazlasıyla taşımaktalar hepsine başarılar diliyorum dedi.

Kahvaltı faslından sonra ilk sözü Belediye Başkan aday adayı Hatice Selli Dursun aldı.

Öncelikle tüm adaylara başarılar diliyorum hepsi birbirinden değerli  ve Asuman hanıma bu toplantıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum dedi. Kimya mühendisiyim ilk orta ve lise eğitimimi Bakırköy’de tamamladım. İstanbul Üniversitesi mezunuyum ve kadın aday olmaktan gurur duyuyorum. Kalite sistemleri uzmanıyım ve görev verilirse Bakırköy’de sistemli bir çalışmayla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum dedi.

İkinci sözü Beyin cerrahı Doç.Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu 2001 yılında Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesinde asistan olarak çalışmaya başladım. Akademisyen olarak burada görevimi bitirdim. Ailem 1953 yılından beri CHP üyesi  Bakırköy’de yaşıyorum.  Sağlık, Sosyal yaşam alanları, Hayvanlar için yaşam alanları, gençler için spor alanları, yaşlılarımız için huzur evleri yaparak vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız dedi.

Kent Konseyi Başkanı  ve belediye başkan aday adayı Halim Kızılırmak belediyeciliğin içinden geleb biri olarak neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum çünkü Bedrettin dalan zamanında Büyükşehir belediyesinde müdür olarak görev yaptım. Son yıllarda Bakırköy’ü tanımayan başkanlar geldiği için adapte olamadılar halkla bir araya gelemediler ve bugünkü durum ortaya çıktı . 1926 yılından beri Bakırköy’lü bir ailenin evladıyım. Eğer görev verilirse 16 yıılık belediyecilik ve 44 yıllık mali müşavirlik deneyimimle Bakırköy’e hizmet etmeye talibim dedi.

Son olarak söz alan Nurdan Erdiş Başbay yaptığı konuşmada 1014 yılında tek kadın adaydım .

O zaman ben öncülük yapayım sonra kadın adaylarımıza yol aşmış olurum demiştim görüyorsunuz burada 3 tane kadın belediye başkan aday adayı var bu gurur verici bir şey.

Bakırköy’de eğitim hayatıma başladım İstanbul üniversitesi coğrafya bölümü mezunuyum ve aynı zamanda Jeomorfolog’um yani deprem uzmanıyım. Koç Üniversitesinde liderlik ve yöneticilik eğitimini tamamladım ve Koç gurubuyla çalışmakta olan iş kadınıyım tüm işyerlerim Bakırköy’de

bulunmakta.

Bakırköylüler Derneğinin başkanıyım 10 yıl önce Bakırköy çok sahipsizdi ve buraya hep dışarıdan adaylar gönderiliyor ve karşı çıkmadan kabul ediliyordu  bunu kabul edemeyiz mantığıyla Bakırköy’lüler deneğini kurduk ve Bakırköylüleri birlik olmaya davet ettik çünkü burası güçlü bir sivil toplum kuruluşu.

Yaptığımız projeleri neden açıkladığımızı ya alıp kullanırlarsa dediler . Bu projeleri ha ben yapmışım ha başkaları sonuçta yapılan her güzel şey Bakırköy halkı için yapılacak.

Bakırköy deprem bölgesi ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz ve yapılacak projelerle zemin etüdleri ve ağaçlandırmayla daha dirençli bir konuma getirebiliriz. Bakırköy’e gıda laboratuvarı kurulacak.

İlk gelirsem çarşını içini düzenlerim çünkü Bakırköy’e gelenler  boyalı yerler ve kötü görüntü görmesinler göze hoş gelen bir Bakırköy yaratalım diyerek sözlerini bitirdi.

Dernek Başkanı  Asuman Erkana düzenlediği kahvaltı için teşekkür edenler ;

HER ŞEY BAKIRKÖY İÇİN DEDİ.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!