GÜNDEM

TOKİ BAKIRKÖY’DE 12 ADET TAŞINMAZ İÇİN İHALE YAPACAK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından İstanbul’da açık artırma yöntemi ile çekilişsiz kurasız hemen teslim konut satışı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuru ile İstanbul Beyoğlu Sütlüce 398 Konut Projesinde yer alan 33 adet konut ve İstanbul Bakırköy Şenlik Mahallesi Koru Florya Projesinde yer alan 12 adet konut için açık artırma yöntemi ile satış yapılacağı ilan edildi.

Söz konusu konutlar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan satış duyurusunda söz konusu konutların açık artırma yöntemi ile yapılacağı ve 25 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilerek satış fiyatları da yayımlandı. Konutların başvuru süreci Halkbank şubeleri tarafından yürütülecek ve yine peşinat ile ödeme işlemleri de bu banka şubeleri üzerinden yürütülecek.

TOKİ İSTANBUL AÇIK ARTIRMA TARİHİ VE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul’da konut sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için başvurular tüm hızı ile devam ederken kura çekilişine katılmadan direkt olarak ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için ise açık artırma yöntemi öne çıkıyor. TOKİ’nin İstanbul Beyoğlu Sütlüce 398 Konut Projesinde yer alan 33 adet konut ve İstanbul Bakırköy Şenlik Mahallesi Koru Florya Projesinde yer alan 12 adet konut açık artırma yöntemi ile satışa çıkıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan taşınmazlar için fiyat listesi de yayımlandı. Yayımlanan listede konutlar 60 ve 120 ay vadeli taksitlerle satışa sunulurken hemen teslim konutlarda 60 ay vade, 6 ay sonra teslimli olarak satılan konutlarda ise 120 ay vade seçeneği sunuldu.
Konutların satış fiyatları 3 milyon 310 bin liradan başlarken Bakırköy Koru Florya konut projesinde yer alan satış fiyatları ise 9 milyon liradan başlayan seçeneklerle satışa sunuldu. Lüks rezidans dairesi olarak satışa sunulan konutlar için hemen teslim satışlar yapılırken ödemelerde ise 60 ay vadeli satış yapılacağı belirtildi. Konutları almak isteyen kişiler için açık artırma 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!