GÜNDEM

SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI!

Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel ve tomruk felaketinde zarar gören Ayancık ilçesine bağlı Babaçay’a SİNDEF tarafından çocuk parkı sözü verildi.

Ayancık İlçesine okul projesi başlatan Sinoplu Dernekler Federasyonu (SİNDEF) afet sonrası çalışmalarına devam ediyor. Selden en çok etkilenen Babaçay’da incelemelerde bulunan SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran, köylülerin çocuk parkı talebini “Derhal” diyerek söz verdi. AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ve Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte Babaçay’da mağdur vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Dalkıran, vatandaşların çocuk parkı talebi için gerekli adımları o anda attı.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ!             

SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran; “ Başımıza gelen bu elim olayı, devlet millet el ele duygusuyla atlatmaya çalışıyoruz. Selin en fazla etkilediği yerler arasında olan Babaçay’da vatandaşlarımızı tekrar ziyaret ettik. Devletimiz burada gerekli adımları atıyor. Vatandaşlarımız çocuk parkı talebinde bulundu. Bizde bu talebi derhal yerine getirmek için adımlarımız attık. Birlikte yaralarımızı saracağız ve bu günleri atlatacağız. Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. SİNDEF olarak her daim yanlarında olacağız” dedi.

Nermin Aydın

Sinop Dergisi

Genel Koordinatörü

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!