GÜNDEMYAŞAM

RUMELİ TÜRKLERİ VAKFIMIZ’DAN SIRBİSTAN’IN PRESOVA VADİSİNE TIBBİ YARDIM

Baklanlardaki din kardeşlerimize bu zorlu zamanda bir nebze faydamız dokunursa seviniriz dediler ve yardım elini uzattılar.

Dünya’yi Saran Covid-19 Nedeniyle, SIRBİSTAN’IN Güneyinde bulunan PRESOVA vadisinde bulunan MÜSLÜMAN ARNAVUT Kardeşlerimize ,Salgindan korumak ve tedavilerine katkı amacıyla TIBBİ YARDIMDA bulunduk.

Mutevazi gönderim törenine RUMELİ TÜRKLERİ VAKFI Mutevelli Başkanı Sn.Melek ARAS ile RUMELİ TÜRKLERİ VAKFI Yönetim kurulu Başkanı Sn.Nazim DOĞAN beyin,Selamlari ile başlayan konusmama Mutevelli Başkan Yardımcısı Sn.Macit ŞAHİNLER, RUTEV Kadın Komisyonu Başkanı Sn.Tulay ARAS,PIRLEPELILER DERNEĞİ Başkanı Sn.Irfan BESKARDES,KÖPRÜLÜLER DERNEĞİ Başkanı Sn.Vedat VARDAR,İSTİPLİLER DERNEĞİ Başkanı Sn.Umit ŞENGÜL, KANATLILAR DERNEĞİ Başkan Yardımcısı Sn.Cemil ÇUBUK, KIRCOVALILAR DERNEĞİ Başkan Yardımcısı ile RUMELİ TÜRKLERİ VAKFIMIZIN gençlerde oluşan G.L.G.A Başkanı Sn.Kurtulus BEKTAŞ ile Vakfımızın Değerli Yönetim kurulu üyeleri katılmışlardır.

Bu yardıma katkı sunan Yönetim Kurulumuz dışında ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI ile BALKAN KÜLTÜR MERKEZİ Başkan ve Yönetim kuruluna teşekkür ederim. Allah herkezden Razı olsun, Verenden ,Katki şuandan taşıyandan Herkezden Razı olsun.

PRESOVA’daki

Dostlarımıza da, Sevgi,Saygı ve Selamlarımla.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!