GÜNDEMKÜLTÜR SANAT

PERPA’DA LİONS KULÜPLER BİRLİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDIK

Perpa konumu , büyüklüğü, ekomik işlevi, barındırdığı insan sayısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle Global Dünya ticaretiyle bütünleşen dev bir yapıdır. Perpa ticaret merkezinin açılışı 1989 yılında dönemin başkanı merhum Turgut Özal tarafından yapılmıştır. Perpa’da yaşam Kasım 1990 yılından günümüze kadar devam etmektedir.


Perpa, 15 Ekim cuma günü Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği, Dünya Lions Günü Hizmet etkinliğini kutladı. Etkinliğe katılan vakıfların tanıtımı ve çalışma alanları Aslancık Çocuk yuvası, Göz nurunu koruma vakfı, Lises, Böbrek vakfı ve tülbek vakıfları oldu.
Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin” Sevgili Perpalılar, değerli komşularım Perpa çok önemli projelere imza atıyor . Perpa içerisinde birçok sektörü barındırıyor ve birçok insana ev sahipliği yapıyor. Bu pandemi döneminde Perpa ‘ ya bu kadar çok destek verdiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


Hadan Sezgin’in konuşmasının ardından Perpa’ ya desteği bulunan kuruculara belgeler dağıtıldı. Lions Kulüpler Birliği 1917 yılında kuruldu. Lions kulübü içerisinde kentsel dönüşüm, hipertansiyon ve obezite ile mücadele, kan, organ bağışı, elektronik atık toplama, trafik bilinci, deprem simülasyonu gibi bilgileri halka karşılıksız bir şekilde sunmaktadır.
Perpa içerisinde elektrik-elektronik, banka, bilgisayar bilişim ve yazılım, endüstriyel mutfak , elektrik malzemeleri , kablo kanalı ve daha birçok sektörü bulunduran bir kurumdur.

Perpa düne kadar sorunlarıyla gündem de iken günümüzde İstanbul’ un ve Türkiye’nin bir gurur abidesi olarak yükseliyor. Sosyal hayata ve ticaret hayatına dünyamızın geleceğine adını altın harflerle yazdıran, kelimenin tam anlamıyla devasa bir yapıdır.

Haber ve Fotograflar : Berivan Kaya

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!