GÜNDEM

NE ATAMA NE DAYATMA BAKIRKÖY’DE EMEĞİ LİYAKATLİ BAŞKAN İSTİYORUZ                          

Yerel seçimler öncesi ‘Bakırköy’e Bakırköylü Aday’ diyerek bir araya gelmek için harekete geçen Bakırköylüler, Bakırköylü tanımını da yaparak, “Bakırköy’de emeği olan, Bakırköylü liyakatlı başkan istiyoruz” dedi.

23 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda bir araya gelecek olan Bakırköylüler, siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, amatör spor kulüplerini ve mahalle muhtarları da davet ederek, kendini Bakırköylü hisseden herkesi eylemlerine destek vermeye davet etti.

Yıllardır başka il ve ilçelerden gelen belediye başkanı ve meclis üyeleri tarafından yönetildiklerini, onların aldığı kararlarla yönetildiklerini söyleyen Bakırköylüler, ‘Artık yeter’ diyerek, seslerini siyasi partilerin karar vericilerine duyurmayı hedefliyor.

Yerel siyasetin hizmet anlamını taşıdığını ve özellikle son 2 dönemdir önce atama, sonrasında dayatma aday yüzünden geldikleri halin görmezden gelinmesini kabul etmeyeceklerini söyleyen vatandaşlar, “Ne atama, ne dayatma…. Bakırköy’de emeği olan Bakırköylü liyakatli başkan istiyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!