SİYASET

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI  PINAR HALİS ÖZDOĞAN

7 Aralık 1982 yılında İstanbul’da doğdum. Baba tarafım Tunceli’den Elâzığ’a yerleşmiş anne tarafım ise Balkan göçmenidir. Annem ve babam 68 kuşağından gelmekte olup; annem Siyasal Bilgiler Fakültesini (Mülkiye), babam ise ODTU İnşaat Mühendisliğini olaylar nedeni ile yarım bırakmak zorunda kalan devrimci, eğitimli ve vatansever kişilerdi. Eğitim sürecim; 2001’de Şehremini Anadolu Lisesi ve 2005’te Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji bölümünden “Onur Belgesi” ile mezun oldum. 2006’da Landon House  College İngiltere’de İngilizce dil eğitimi aldım ve ülkeme dönerek; Aydın Doğan’a ait medya kuruluşunda, reklam ve medya alanında çalışmaya başladım. Ardından 4 sene boyunca bir Fransız reklam şirketinde “Satın alma eğilimleri ve pazarlama stratejileri” alanında görev yaptım.

2012-2015 yılları arasında Uluslararası bir firmanın Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nü üstlendim. 2015 yılından beri kendi şirketimde sosyolog olarak iletişim danışmanlığı yapıyorum. 2020 yılından beri Basınköy (Florya) mahalle birim başkanlığını; 2 dönemdir mahalle üyelerimizin seçimi ile aralıksız sürdürmekteyim. Tüm bu süreçte bir örgüt emekçisi olarak ilçe örgütünün hemen hemen tüm çalışmalarında bulunmaya gayret ettim.

 2021 yılından itibaren CHP Parti Okulu’nda “aktif eğitmen” olarak eğitim vermekteyim. 2023 İstanbul İl Başkanlığının Tüzük Çalıştayında; İl başkanlığı tarafından davet edilerek “Raportör” olarak görev aldım. 2021 yılından itibaren SODEV ve İPA’nın birçok paneline katılım sağladım. (Toplumcu Belediyecilik ve Müşterekler Siyaseti), (Kamusallık ve Yönetişim) gibi çalışmalarda bizzat bulundum. 2015 yılında başladığım, “Sosyal Farkındalık Kadın Platformu” nu geliştirerek; Kurucusu olduğum Ajans PNR adı altında “Bakırköy ve İstanbul’un farklı noktalarında “kadın toplantılarıyla” bilgi ve birikim aktarımı yapılan buluşmalar organize ettim.

İlçe örgütünde tüm bunların yanı sıra “Eğitim Komisyonunda” yer alıyor ve özellikle sağlık & kadın konularında etkinlikler gerçekleştiriyorum. Sosyoloji alanında; “Sanat Sosyolojisi” tezimi Şakir Eczacıbaşı ve IKSV katkısı ile; ardından “Sokak Çocukları” ve “İntihar Olgusu” üzerine 3 ayrı çalışma ile tamamladım. Evliyim ve 2 kız çocuk annesiyim.

DERNEK GÖREVLERİM

* FLODER (Florya ve Atatürk Ormanı; Koruma, Dayanışma ve Kültür Derneği) Başkan Yardımcısı * DOVAK (Muammer Şahin Doğanşehirliler Eğitim ve Kültür Vakfı) Mütevelli Heyet Üyesi * Alerji ve Astım Derneği Genel Sekreter

AMACIM; Özellikle sosyal alanlarda ortaya koyacağım proje ve oluşumlarla Bakırköy’ümüzü gelecek yüzyıla daha güçlü taşıyabilmek; ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde iktidar olabilmektir.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!