GÜNDEMSİYASET

MHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI BAKIRKÖY’LÜLERLE YEŞİLYURT’TA BİR ARAYA GELDİ

MHP Bakırköy İlçe Teşkilatı Genel Başkan yardımcısı İsmail Faruk Aksu Milletvekilleri Arzu Erdem , Hayati Arkaz, İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve diğer ilçelerin yönetimleri, Muhtarlar, Bakırköy Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldiler.


Toplantının Başkanlığını İsmail Faruk Aksu yaptı İlk sözü Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan’a verdi. Turgut İnan gelen davetlilere teşekkürlerini ilettikten sonra Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin sahaya çıkın talimatı doğrultusunda halkın dertlerini sıkıntılarını dinlemek için onlarla bir araya geldiklerini dile getirdi.
İl Başkanı Birol Gür CHP ve kurula 6’lı mutabakat birliğinin tamamen Atatürk çizgisinden çıktığını ve giderek hdp’ye yakşaştığını anlattı.


İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bir Bakırköy’lü olarak aranızda olmaktan mutluyum, Bakırköy benim için çok önemli o yüzden burada olanlar beni direkt ilgilendiriyor gelen şikayetleri mümkün olduğunca cevaplayıp gerekenin yapılması için çaba gösteriyorum.MHP Cumhur İttifakının paydaşı ortağı değildir. Alınan kararlar hükümetin tasarrufudur.MHP ve Milliyetçiler var oldukça Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti var olacaktır dedi.


İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz Mecliste bu yeni oluşumun 6’lı değil gizli ortakları hdp ile 7’li olduklarını Davutoğlu’na , Ali Babacan’a , Karamollaoğlu’na ve hdp’ye yaranmak için Anayasanın değişmez 4 maddesinin tartışma konusu olabileceğini Atatürk ve ilkelerinin yok sayılmasına göz yumduklarını dile getirdi.


Son olarak söz alan İsmail Faruk Aksu 2023’ü düşünerek çalıştıklarını bizim Cumhurbaşkanı Adayımız belli ama sözde Millet İttifakının daha nee yapmak istediklerinin belli olmadığını Geliştirilmiş Parlamenter sistem isteyenlerin dah aralarında bir karara varamadıklarını die getirerek biz bu günden sahadayız ve gördüğünüz gibi çalışıyoruz bu soğuk havada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.
Yenilen yemek sonrası fotoğraflar çekildi dilek ve şikayetler alındıktan sonra program sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!