SİYASET

MERAL AKŞENER BAKIRKÖY’Ü SALLADI

İYİ Parti genel Başkanı ve Millet ittifakı ortağı Meral Akşener Bakırköy’de önce Yeşilköy’e gidip S.T.K’larla bir araya geldi daha sonra Bakırköy Cumhuriyet meydanındaki seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti Meral Akşener gelene kadar meydan hınca hınç doldu taştı.
Akşener biraz dinlendikten sonra halka hitaben yaptığı konuşmada öncelikle Milletvekillerine seslendi ve onlara seçim bitti seçim bölgesini ve size oy veren seçmeni unutursanız bende sizleri unuturum benin yanımda yeriniz asla olmaz dedi.


Akşener Bakırköylülere teşekkür ederek sizler seçimde en yüksek oyu vererek gerekeni yaptınız ama bir göreviniz daha var Bakırköy’de sandığa gitmeyen % 7 lik bir seçmen var işte şimdi herkes bu sandığa gitmeyenlerle iletişime geçerek onları sandığa götürmeniz çık önemli dün başardınız önümüzdeki Pazar günüde başaracaksınız ve Millet ittifakının adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaksınız.
Bunun sözünü burada sizden istiyorum diyerek sözlerini bitirdi ve Güngören’deki programa gitmek üzere Bakırköy’den ayrıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!