GÜNDEM

BAKIRKÖYDE’Kİ S.T.K KURULUŞLARI SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİLER

Bakırköy’deki S.T.K’lar  ve Siyasi parti temsilcileri Ataköy Ata parkta ATA Cafenin sahibi Taner Kıtay tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldiler.

CHP Bakırköy İlçe Başkan vekili Caner Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Hamide Yazıcı, İyi Parti İlçe Başkanı Nilay Merder, Bakırköy eski Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı, Bakırköy STK  Başkanı Abdullah Tan STK onursal Başkanı Ülker Durukan Dernek yöneticileri ve davetliler katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Taner Kıtay davete katılanlara teşekkür ederek bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ülker Durukan kaliteli siyasetçileri bulup partilerdeki yozlaşmanın önüne geçmek zorundayız yoksa durum vahim dedi;katılımcılara teşekkür ettikten sonra CHP Bakırköy İlçe Başkan vekili Caner Kılıç’ söz verdi. Caner Kılıç herkesin çok çalışması gerektiğini ve genel Başkanları Kemal Kılçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını anlattı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Hamide Yazıcı yaptığı konuşmada Pazartesi günü Ülkemizin üzerine güneş doğacak ve 21 yıllık kabus son bulacak dedi.

STK önceki dönem Başkanlarından Öcal Ünal kısa bir konuşmadan sonra katılımcılara güzel bir şiirle hoş geldiniz dedi.

Toplantının sürpriz konuğu Bakırköy 1995 -2004 yıllarında Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bahadırlı kahvaltıya katıldı Bahadırlı yaptığı konuşmada Bakırköy eski günlerini arıyor birbiriyle kenetlenmiş bir Belediye ve Bakırköy halkı vardı eksikler anında tamamlanır ve vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanırdı. Önümüzdeki seçim çok önemli ya varız diyeceğiz yada mevcut durumda yönetileceğiz bunun kararını sizler vereceksiniz dedi. Sohbet havasında geçen kahvaltı fotoğraflar çekildikten sonra sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!