GÜNDEM

KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘NDAN DERİN TOPARLAK VE HOCASI CANBERK BABAOĞLUNA TEBRİK TELEFONU

Planlanmış bir Proje Kulübü olan Bakırköy Ataspor son iki yılda Türkiye’ye onlarca Dünya ve Avrupa’da birincilik ve 85 milli yüzücü kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor.
Dileğimiz bu Projenin tüm ülkede acilen uygulamaya konulması ve gençlerimizin Dünyada ekol olmasıdır.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da bu başarılara kayıtsız kalmadı;


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Paletli Yüzme Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda 6 bin metre de şampiyon ve bin 500 metrede ikinci olan milli sporcu Derin Toparlak ve antrenörü Canberk Babaoğlu’na tebrik telefonu


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemize Avrupa Şampiyonluğu’ndan sonra bu sene de Büyükler Paletli Yüzme’de Dünya Şampiyonluğu getirerek bu kategoride ülkemize ilki yaşatan Derin TOPARLAK’ı yetiştiren antrenörü Canberk BABAOĞLU’nu aradı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkemize bu gururu yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederim hocam “dedi. Bayramınızı kutlar hem de daha fazla şampiyon yetiştirmeleri konusunda gayretlerinin artarak devam etmesini diledi. Bu başarının da küçük sporculara örnek olmasını temenni ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek , kulübünüz Bakırköy Ataspor ‘u , şampiyonumuzu ve siz değerli hocamızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve başarı dilerim “ dedi.


Antrenörümüz Canberk Babaoğlu da “sürpriz aramadan büyük heyecan duyduğunu ikinci bayram heyecanını yaşadığını söyledi. Başarının en güzel yönünün bu şekilde takdir edilmek olduğunu ve sporcumuz Derin Toparlak’la bütün hayalimiz bayrağımızı gönlere çektirip ulusal marşımızı söyletmekti “dedi Genel Başkana. Bunu yaşadığımız ve yaşattığımız için çok büyük onur duyduk sayın Genel Başkanım. Sizlere söz veriyoruz daha büyük başarılara imza atmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen kulüp başkanımız Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül’e ve her daim yanımızda olan Dr.Bülent Kerimoğlu’na huzurunuzda teşekkür ediyorum dedi. Bu sohbet karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.
Bizler Bakırköy Ataspor Kulübü yönetimi olarak da su sporlarında ilklere imza attığımız ve ülkemize böyle bir heyecanı yaşattığımız için çok gurur duyduk. Bu konudaki iddiamız ; bilgimizden, tecrübemizden , teknik ekibimizin gayretinden , sporcularımızın yeteneğiyle birlikte KULÜBÜMÜZÜN İSMİNDEN gelmektedir . Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!