YAZARLAR

İNSANOĞLU AKILLANMADIKÇA DOĞA VERDİKLERİNİ GERİ ALMAYA DEVAM EDECEK

Biz İnsan oğlu bir türlü yetinmeyi bilemiyoruz her şeyin aşırısını istiyoruz.

Yaşadığımız Dünyaya hoyratça tabiri caizse CANAVARCA davranıyoruz. Ormanları katlediyoruz Hayvanları zevk için vuruyoruz ve adına SPOR diyoruz. Denizlerimizi su kaynaklarımızı kendi ürettiğimiz KİMYASALLARLA ZEHİRLİYORUZ.

Sonrada İklimler değişmekte DÜNYA HIZLA ISINMAKTA Kuzey kutbundaki BUZULLAR HIZLA ERİMEKTE  bu hem İlkimleri etkilemekte hemde Denizlerin yükleslesine neden olarak TUSUNAMİ VE SEL BASKINLARINA NEDEN OLMAKTADIR.

Aklımın almadığı bir şey daha var hiçbir yerde boş arazi bırakmıyoruz hemen olraya 20 , 30,40 katlı binalar dikiyoruz. Yeryüzü katmanının altında büyük boşluklar mağaralar bulunmakta siz bir araziye gereğinden fazla yapılaşma yaparsanız ya çökecek ya toprak kayacak yada BÜYÜK DEPREMLERE yol açacaktır.

1999 Depreminden sonra belki akıllanırız sandım gerekli tedbirler alınır ve çok katlı yapılaşmanın önüne geçilir ama tam tersi Belediyeler burada en büyük suçlu SİYASİ ÇIKARLAR ÖN PLANA çıktığı için tedbirler alınmadı hatta DENİZLER DOLDURULDU VE BU ALANLARA BİLE 20 ,30 KATLI BİNALAR YAPILDI.

Baştada dediğim gibi doğa vermesine verir ama sen gereğinden fazla zarar verirsen geri almasınıda bilir.

Deprem kuşağının göbeğinde olmamıza rağmen tedbirler geleceğe yönelik değil günü kurtarmak için alınıyor.

EY İNSANOĞLU YA AKLINI BAŞINA TOPLA YADA DOĞA VERDİKLERİNİ KAT BE KAT SENDEN GERİ ALMASINI BİLİR. HİÇ BİR GÜÇ DOĞANIN ÖNÜNDE DURAMAZ.

BENDEN SÖYLEMESİ

RAMAZAN KOŞAK

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!