SİYASET

İNCE’NİN PARTİ’SİNİN İSTANBUL İL BAŞKANI KİM ?

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100’de CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi’ni partileştirmeye hazırlanan Muharrem İnce’nin İstanbul ve Ankara il başkanları ile ilgili edindiği kulis bilgiyi paylaştı.

 TV 100’de Ahu Özyurt’un moderatörlüğü ile ekrana gelen ‘Sağlı Sollu’nun konukları gazeteci Barış Yarkadaş, gazeteci Gürkan Hacır, gazeteci Metin Özkan ve gazeteci Hadi Özışık oldu. 

 Gündemin masaya yatırıldığı programda Memleket Hareketi konuşulurken, gazeteci Barış Yarkadaş, Muharrem İnce’nin partisinin İstanbul ve Ankara il başkanları ile ilgili kulis bilgileri paylaştı.

 Partinin iki numarasının eski milletvekili Hakkı Akalın olmasının beklendiğini söyleyen Barış Yarkadaş, Akalın’ın Önder Sav’a yakınlığını hatırlattı.

 İstanbul İl Başkanlığı için iki ismin gündeme geldiğini söyleyen Yarkadaş; bu isimleri Ertuğrul Gülsever ve Nadir Ataman olarak açıkladı.

 Ataman’ın İstanbul İl Başkanı olmasına karar verildiğini söyleyen Yarkadaş, İnce’nin bu akşam katıldığı televizyon programında Ataman’ın kendisine eşlik ettiğini söyledi.




Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!