GÜNDEM

GÜLSÜM İLDENİZ İHTİYAÇ DAHİLİNDE ÇALINACAK İLK KAPIDIR MUHTARLIK BİNASI

Yaklaşan yeni yıl öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Zeytinlik Mahallesi Muhtar Adayı Gülsüm İldeniz, her yılbaşının önemsenmiş gibi görünse de küçükten büyüğe herkesin gelecek yıldan beklentilerini düşünerek hayal kurduğu bir gün olduğunu söyleyerek, “Hepimizin hep birlikte yeni yılı kutlu olsun” dedi.
“Kaba bir tabirle, “Bir yılın bitişi, yeni bir yılın başlangıcı” demek olan Yeni Yıl, yeni hayaller, yeni umutlar ve yeni başlangıçlardır. Ben de şahsım ve ekibimle birlikte bundan sonraki yıllar için daha yaşanabilir ve daha görünür bir Zeytinlik Mahallesi hayali ile yola çıktım” diyen Gülsüm İldeniz, yaş almışlıklarıyla birlikte edindiği tecrübeleri bundan böyle 20 yıldır yaşadığı mahallesine aktarmak istediğini belirtti.

Bakırköy’ün en küçük mahallelerinden biri olan Zeytinlik’in iBakırköy’ün kuruluşundan bu yana varlığını sürdürdüğünü, eskiye göre nüfusu hayli azalan mahallelerinde orta ve üzerindeki yaş gruplarının nüfus çoğunluğunu oluşturduğunu belirten İldeniz, Aile Eğitimi ve Danışmanlığı eğitimi aldığını hatırlatarak, klasik muhtarlıktan öte sağduyu ile günün ihtiyaçlarına göre komşularına destek olmak istediğini aktardı.

Zeytinlik Mahallesi Muhtar Adayı Gülsüm İldeniz, yeni bir başlangıç için yola çıktığını, muhtarlık binasını evrak alınan bir alan olmaktan çıkarmak istediğini, komşuluk hukukunu geliştirmek ve ihtiyacı dahilinde ilk çalınacak kapı olduğunu göstermek için komşularından destek istedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!