GÜNDEM

BAKIRKÖYLÜ’LER DERNEĞINDEN ANLAMLI KAHVALTI

Bakırköy’ün kültür-sanat merkezine dönüşmesi için büyük uğraşlar veren Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay, Otizm, Down Sendromlu ve öğrenme güçlüğü çeken çocuklar için yeni yıla merhaba kahvaltısı düzenledi.

Bakırköy Tarihi Gelik Restoranda gerçekleşen kahvaltıya, Bakırköy CHP İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan, Cevizlik, Yenimahalle, Zuhuratbaba, Sakızağacı, Basınköy, Ataköy 2-5 muhtarları, Bakırköyspor Başkanı Emre Erzurumluoğlu ve Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Kulübü Başkanı Şenol Çelik ile çok sayıda STK başkanları da eşlik ettiler.

Kahvaltıya katılan Otizm, Down Sendromlu ve öğrenme güçlüğü çeken tüm çocuklara yeni yıl hediyeleri verilirken yaşanan mutluluk tablosu ise salonda duygu dolu anlar yaşattı.

Kahvaltıyı organize eden Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay gazetemize yaptığı açıklama da, ‘Bugün burada misafir ettiğimiz çocuklarımızın hayata sımsıkı sarılması, hiçbir önyargı ve ayrımcılığa tabi tutulmadan yaşam sürmesi hepimizin temel sorumluluğudur. Aslında hiçbir kusuru olmayan hatta bizden daha fazla özelliklere ve güzelliklere sahip bu yavrularımızı bağrımıza basmak bizlerin asli görevleri arasındadır. Çünkü bu yavrularımız da düşünebiliyor ve insanların iyiliğini istiyor. Bugüne kadar daima onların yanında olan bizler, nefes aldığımız sürece yine onların yanında olmaya ve elimizden gelen her türlü maddi-manevi desteği vermeye devam edeceğiz’ dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!