GÜNDEM

FLODER BAŞKANI TANER DAYI BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Floder Başkanı Taner Dayı Bakırköylüler derneğine ziyarette bulundu.
Yaklaşık 5 yıl CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Taner Dayı Özgür Çelik İl Başkanı Olunca görevinden ayrıldı ve bir ameliyat geçirdi, yaklaşık üç ay evde tedavisine devam edildi ve artık sağlığına kavuşmuş olarak aramızda ve Bakırköylüler Derneğine ziyarette bulundu.
Kendisini Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay ve yönetimi karşıladılar. Taner Başkan ilk ziyaretimi sizlere yapıyorum çünkü Bakırköylüler Derneği güzel çalışmalar yaparak kendisinden söz ettirmektedir dedi.


Nurdan Erdiş Başbay bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek elimizden geldiğince hiç bir yerden destek almadan derneğimizi ayakta tutuyor ve öğrencilere burslar veriyoruz, Tiyatro gurubumuz harika oyunlar sergilemekte, Resim , müzik korosu ve kültürel faaliyetlerimiz devam etmekte dedi. Bakırköy’deki son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Floder Kültür Sanat Başkan Yardımcısı Zehra Aksoy’da birlikte projeler geliştirebileceklerini özellikle Resim konusunda destek olabileceğini belirtti. Güzel sohbet havasında geçen ziyaret fotoğraf çekilerek son buldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!