YAZARLAR

ESİYOR FENERBAHÇE

Fenerbahçe takımında topu rakibe verme devri bariz olarak kapanmış Emre Belezoğlu İle

oyunun kuralını, hızını artık Fenerbahçe belirliyor.

Güzel, göze hoş gelen futbol da oynuyor. Dingin, sakin, sakin oynuyor kanarya Sahada ne yaptığını bilen oyuncular vardı Fenerbahçe’de. Övülmeye değer bir futbol oynadı ilk yarı boyunca Kanarya.

Emre hoca son üç maçta istenildiği gibi ilk onbiri sabitledi artık.

Fenerbahçe takımısağ ve sol çizgilerdensangare, canerile tehlikeli gitti rakip kaleye. Sosa belli ki sahada Fenerbahçe’nin lideriydi. Valencia ise tam bir santrafor olmuş. Pelkas, İrfan can, Ozan, valencia çok iyi oynadılar. Hücümda organize ataklarla,üçüncü bölgede varyasyonluda oynadı Fenerbahçe.

Bir çok gollük şut attı ve pozisyona girdi Fenerbahçe’li oyuncular. valencia, Ozan, Pelkas, i can, m hakan vuruşlarını gününde olan kaleci Ertuğrul çıkardı.

Caner’in ters taraftan, sağdan ortasını valencia kafa,soldan Mert Hakan’ın ortasını ise Szalaikafa ile gol yaptılar. Sosa’nın orta alanda kaybedip sonra kazandığı topla çıkardığı organize atakta Valencia İle kazanılan penaltıyı yine Valencia golü yaptı.

Fenerbahçe’li oyuncularda yardımlaşma, top kapma ve rakibe baskı kurma bilinçli bir şekilde yapıldı.şuursuz değildi ilk yarı boyunca Fenerbahçe takımı.

Fenerbahçe takımında Serdar’ın kulağı çekilmeli, yaptığı uzun toplar yerini bulmuyor. Ayrıca  Çok fazla kaleciye pasla oynuyor.

Kaleci Harun da ayak İle oynamaya çok hevesli olunca rakibe pas yaptı ve golü yedi.

Fenerbahçe takımında Serdar’a anlatılmalı kalecilerinayakları ile oynama yetenekleri yeterli olmadığı içinkaleci olurlar.

Futbolda topla yapılan ukalalık başa iş açar her zaman.Yadiğihatalı golden sonra geçen maçtaki gibi yaptığı penaltıyı dakurtaramadı Harun. Fenerbahçe’nin galibiyeti Kaleci Harun’u iptal aldı kesinlikle.

İkinci yarı sahada sanki başka Fenerbahçe’yi seyrettik.

Skoru korumaya yönelik oynayan, geriye yaslanmış, dağınık Fenerbahçe vardı sahada. Çok da açık verdi defansında kanarya.

Aslında anlaşılan 30- 40 dakikalık futbol yeterli oluyor Türkiye süper ligi için.

Görünen o ki, Fenerbahçe’nin oynadığıbu 30- 40 dakikalık bu futbolla şampiyonluk yürüyüşü sakince devam ediyor.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!