SPORYAZARLAR

CİM BOM ÇOK ZORLANDI

Cumhuriyetimizin 100 yılında Galatasaray tribünleri kutlamak istiyorum.    Gerçekten görülmeye değer güzellikteydi atamızın ve Türk bayrağının resimleri ile donatılmış stadyumda gerçekten olağanüstü bir gösteri sundular.

Galatasaray taraftarının coşkusuyla başlayan derbide 8 sarı kart 1 kırmızı kart 1 penaltının verildiği maçta taraftarlar 3 gol izledi.

Son dakikasına kadar heyecan dolu maçın kırılma anı Beşiktaş kalecisi Mert’in 30.dk da ceza sahası dışında topu eliyle çekmesiydi.

Bu dakikadan sonra Beşiktaşlı oyuncular bir kişi eksik oynamalarına rağmen yinede derbiye yakışır biçimde maçı tamamladılar.

Hatta beraberliğe bile razı olmadılar 2.golü bulmak için ciddi ve tehlikeli ataklar yaptılar.

Beşiktaş 11-11 oynasaydıda bu maç gösterdiki en fazla beraberlik çıkarmış.

Okanın Galatasarayı emin adımlarla ilerlerken ,ezeli rakibi Beşiktaş henüz Burak Yılmaz’lamı ?devam edecek yoksa takımın başına yeni bir hocamı getirecek bunu dahi açıklamıyorlar . Bu kabul edilir bir durum değil ,taraftar heyecan ister, yenilik ister.

Derseniz ,biz Burak Yılmaz’a güveniyoruz bizi iyi yerlere getirecek hatta şampiyon yapabilecek tecrübeye sahip o zaman herkes saygı duymak zorunda.

Yönetimin acil karar vermesi gerekir.

Galatasaray maçı 2-1 kazanmasına rağmen oynanan oyun iç açıcı değildi. sezon başındaki oynan oyun süperdi ancak yoğun tempo ve milli ara Galatasaraya yaramamış. Okan hoca Icardi üzerine kurulu bir oyun tutturmuş gidiyor biz buna günü kurtarmak diyoruz.

Galatasaray kendi evinde 1-0 yakalamış ve 30.dk da Türkiyenin en iyi kaleci kırmızı kartla oyundan atılıyor ve rakibin 68 dk 10 kişi oynuyor.  Taraftar tamam bu iş bitti diyor Beşiktaşa 3.4 atarız dediği an beraberlik golünü yiyorsan ardından nerdeyse penaltı pozisyonu olmasa 2. Golüde atamıyorsan o zaman problem büyük demektir.

Okan hocayı severim ancak acı gerçekler gün yüzüne biz istemesekte çıkar .

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!