GÜNDEM

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİNİN ZANLISI ALMANYADA YAKALANDI

İşadamı Fehmi Öztürk’ün 50 milyon dolarlık projesinin eski ortakları tarafından kumpas yoluyla dolandırıldığı iddiasıyla başlayan ve Superhaber’in aylarca gündemde tuttuğu olaylar zinciri sürpriz bir gelişmeyle yeni bir boyut kazandı.
Fehmi Öztürk adlı müteahhit işadamının 5 yıl önce savcılığa başvurması ile ortaya çıkan 50 milyon dolarlık kumpas olayına ilişkin çok önemli bir gelişme yaşandı.
Ortağı işadamı Fırat Muşlu’nun kendisini 50 milyon dolar dolandırdığını iddia eden Öztürk, Gelecek Partisi kurucularından eski milletvekili Cuma İçten’in öncülüğünde oluşturulan arabulucu heyetin kendisine ait şirkete ve mal varlığına el koyduğunu öne sürmüş ve karşılıklı açılan davalar zinciri başlamıştı.
MUŞLU’NUN KORUMASI CEM ÖZMÜŞ KARTAL’DA ÖLDÜRÜLDÜ!
İki ortak arasında da karşılıklı iddialar mahkemelerde devam ederken 15 Temmuz 2021 tarihinde Fırat Muşlu adlı işadamının koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde motosikletten açılan ateş sonucu öldürüldü.
Savcılık ve polisin yaptığı araştırmada Cem Özmüş’ü Yekta Gözen adlı sabıkalı bir tetikçinin öldürdüğü tespit edildiZanlı Gözen ve yanınd ki yeğeni Deniz Morsümbül’ün cinayet sonrası Arnavutluk’a kaçtıkları ortaya çıktı.

TETİKÇİNİN YEĞENİ ALMANYA’DA YAKALANDI!
Fırat Muşlu’nun koruması Cem Özmüş’ün öldürülmesinden sonra Yurt dışına kaçan şüphelilerden Deniz Morsümbül bir kaç ay önce Almanya’ya giriş yaparken yakalandı.
Türkiye’ye iade edilen zanlı, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta ifade verdi ve Cem Özmüş cinayetini tüm detayları ile anlattı
FIRAT MUŞLU, AZMETTİRİCİ İDDİASIYLA İFADE TUTANAĞINDA…
Katil zanlısı Yekta Gözen ile cinayet gecesi beraber olan ve sonrası yurt dışına kaçan Deniz Morsümbül savcılık ifadesinde cinayeti tüm detayları ile anlattı.
Şüpheli Morsümbül ifadesinde Cem Özmüş adlı korumanın, eski patronu Fırat Muşlu’nun azmettirmesi ile Yekta Gözen adlı tetikçi tarafından öldürüldüğü iddiasını ortaya atttı.
Bu ifadeler savcılıktaki sorgu tutanağında yer aldı.
Morsümbül’ün itirafları üzerine savcılık, işadamı Fırat Muşlu ile birlikte İhsan Boyabatlı, Cengiz Belivermiş, Emre Alp, Deniz Aslanhan, Süleyman Sulu, Berkan Morsümbül ve Süleyman Recep Kuriş adlı şüphelilerin zorla savcılığa getirilerek mahkemeye çıkarılması için polise talimat yazısı yazdı.

ÖZMÜŞ’ÜN YAKINLARI DA ADLİYEDE
Bu gelişmeler üzerine, Anadolu Adliyesindeki 15.Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvuran maktul Cem Özmüş’ün eşi Pınar, oğlu Onurcan ve kızı Gizem Özmüş ile annesi Necmiye Soylu da müşteki sıfatıyla ifade verdi.
Özmüş ailesinin Cem Özmüş’ün öldürülmesi ile ilgili olarak Deniz Morsümbül’ün ifadelerinde adı geçen Fırat Muşlu’yu suçladıkları öğrenildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!