YAZARLAR

BEŞİKTAŞLI RIDVAN

Tüm derbileri kazan siyah beyazlılar emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Dolmabahçe’de oynanan Galatasaray maçınıda 2-0 geçen kartal maçın ilk yarısında Larin le öne geçme şansını da değerlendiremedi . Larin topun dibine girme yerine kalecinin üstünden veya kaleciyi geçmeyi deneseydi golü atması daha kolay olurdu ama derbi heyacanı tabiki farklı oluyor .

Josef de Sauza attığı golle kalitesini gösterdi ama o golün hazırlayıcısı Rıdvan tek kelimeyle mükemmeldi. Kanadını hiç yorulmadan ileri geri 90 dakika rakibine kapatırken arkadaşlarının açıklarınıda mükemmel bir şekilde kapattı. Kaybettiği topun peşinden koşan tek oyuncu yine Rıdvan’dı. Galatasarayın sağ kanadını adeta yok etti.

Fatih hoca oyuncu değişikliğine gitmesine rağmen Rıdvan’ın kanadını açamadı ve Fatih Terim’in korktuğuda başına geldi . Rıdvan’ı durduramayan sarı kırmızılılar ilk golü de Rıdvan’ın ortasından yedi. Derbilerde genellikle rakibin gol silahlarını kilitlerler ve süpriz golcüler ortaya çıkar.

Larin ve Abubakarı durduran Terim Josef de Sauza ve N’Koudou yu durduramadı . Maçın yıldızı Rıdvan olurken . Maçın adamları gördükleri halde kırmızı kartları veremeyen Cüneyt Çakır ,yardımcıları ve VAR hakemleri oldu. Şayet gördüğünü çalsa maçın ilk yarısında Galatasaray 9 kişi kalacaktı .

 Gördüğünü çalsaydı Abubakar’ın pozisyonunda özür dilemeyecekti. Maalesef Uefa’nın en iyi hakemler sıralamasında ikinci sırada yer bulan Cüneyt Çakır süper ligde aynı başarıyı maalesef gösteremiyor.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!