SPOR

BEŞİKTAŞ ÜÇ PUANI BİR GOLLE ALDI

Şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan Beşiktaş, üç puanı zorda olsa aldı.
Teknik direktör İsmael sezonun ilk maçında üçlü defans ısrarından dönmüş ve sahaya Rosier Necip Saiss Masu dörtlüsüyle çıktı. Ancak gördük ki Siyah beyazlı ekibin üçlü veya dörtlü defans sorununun olmadığını ,sorunun tamamen defansta olduğu 90 dakikanın sonunda net biçimde belli oldu .


Kayseri spor forvetleri biraz daha dikkatli olsaydı yakaladıkları pozisyonları gole çevirebilir ve üç puanı alır giderlerdi. Vida’nın takımdan ayrılmasıyla defans oyuncuların oyuna katkıları azalmış rizk almadan oynuyorlar. Beşiktaş’ın defansını sırtlayacak, yerine göre rizk alacak oyuncuya ihtiyacı var .Yeni transferler ilk maçında umut vermedi.


Özellikle Muleka vasatın da altındaydı. N’Koudou sahaya girdiğinde bir oyuncunun neler yapabileceğini netbiçimde gördük . Maça hareket getirdi ayrıca uyuyan taraftarı da uyandırdı .Yeni transfer Gedson kırmızı kartı yemek için elinden geleni yaptı .


2 metrelik Weghorts gol noktalarında etkisiz olurken atılan goldeki katkısı ve sevinci umut verdi. Ghezzal ve Rosier takımın en iyileriydi, golde bu ikilinin mücadelesiyle geldi. Cenk Tosun hırslıydı ,saha ayak basmasıyla birlikte taraftar coştu birde gol attı ancak atılan gol vardan geri döndü bu karar üzerine Cenk iyice hırslandı ve ikinci sarıdan kırmızı gördü .


10 kişi oynayan Kayseri defansını açmakta zorlanan kartal aradığı golü uzatma dakikalarında bulabildi .Sezonun ilk maçlarında ve taraftarının önünde maç kazanmak önemlidir, nasıl başlarsan öyle gider derler.


Bir kaç hafta sonra her şey yerine oturur kazanmaya devam eden Beşiktaş’ı kimse durduramaz Aksi durumda ilk beş haftada ne hoca kalır ne ekibi kalır. Beşiktaş’ın sabredecek durumu yok ,kesinlikle şampiyonluğa oynaması gerekiyor buda sezonun ilk haftalarında belli olur.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!