GÜNDEM

BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİ AYŞEGÜL OVALIOĞLUNU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay ve yönetimi 31 Mart seçimlerini %70 oyla kazanarak Bakırköy’ün ilk kadın Belediye Başkanı olan Ayşegül Ovalıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
Ayşegül Ovalıoğlu misafirlerini ikinci katta karşıladı ve birlikte Başkanlık makamına çıktılar.
Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay Başkanı tebrik ederek kendilerine başarılar dileyerek işlerinin kolay olmadığını ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmadığını Bakırköy’ün eski Kültür kenti olması için bizlere ne düşerse sizlere destek olmaya daima hazırız dedi.


Ayşegül Ovalıoğlu geçen bir aylık sürede öncelikli olan işleri yoluna koyduk yavaş yavaş oturacak ve seçim zamanı söylediğim gibi ilk 100 gün 1 yıl ve 5 yıl olmak üzere planlarımızı hazırladık. Acil olanları hiç bekletmeden başlattık önümüz yaz ve parkların bahçelerin temizliği sokakların yıkanması ve eksiklerinin tamamlanmasına başladık her gün üstüne koya koya devam edeceğiz ama sizlerin de desteğinize her zaman ihtiyacımız var Bakırköy”ü Bakırköylülerle yönetmek dileğindeyiz dedi.
Bakırköylüler derneğinin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Haluk Ayvazoğlu Hocamızın yönetiminde bir tiyatro gurubumuzun olduğu ve bu gurubun kendi hazırladıkları oyunları oynadıklarını, Resim, Yogo ve müzik kursları açarak bu konuda becerilerini geliştirmek isteyen herkese kapılarımız açıktır dediler.
Her iki tarafta bu ziyaretten fazlasıyla memnun olarak ayrıldılar.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!