GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE OĞLUNU EVLENDİRECEKTİ KAZAYA KURBAN GİTTİ

Bakırköy Ataköy’de yolun karşısındaki hastaneye gitmeye çalışan Fatma Bal’a, kaldırıma bir adım kala hızla gelen bir otomobil çarptı. Bal’a çarpan otomobil 100 metre sonra anca durabildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Fatma Bal’ın 10 gün sonra oğlunu evlendireceği öğrenilirken, kızının da hamile olduğu fakat henüz annesine haber veremediği söylendi.
Sabah’ın haberine göre Ataköy’de özel bir hastanede çay ocağında çalışan Fatma Bal’ı hayattan koparan kaza önceki gün saat 06.30 sıralarında Bakırköy sahil Kennedy Caddesi’nde meydana geldi. Caddede yolun karşısına, hastane tarafına geçmeye çalışan Bal, kaldırıma bir adım kala süratle gelen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü Bal’a çarptıktan yaklaşık 100 m sonra durabildi.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri durumu ağır olan Fatma Bal’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Bal, hastaneye yetişemeden hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ahmet Ç. de emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evli ve iki çocuk sahibi olan Fatma Bal, Pazar günü toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!