SPOR

BAKIRKÖY OSMANİYE İSTİKLALSPOR ÜÇ GOLLE ÜÇ PUANI ALDI

İstanbul Süper Amatör Lig B Klasman Grubunda 4.Hafta Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile Bakırköy Osmaniye İstiklalspor takımları karşı karşıya geldiler.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadındaki maçı İASKF Genel sekreteri Ali Tanrıyaşükür izlediği bu önemli maçı Tolga Akbaba, Berkay Salman, Erol Ernek ve Gökhan Tezgel hakem triosu yönetti. Haftanın bu önemli maçını Osmaniye İstiklalspor 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Osmaniye İstiklalspor iddiasını sürdürmüş oldu. 10. dakikada Osmaniye İstiklalspor Enes, topu topuğuyla klas bir vuruş yaparak ağlara gönderdi: 1-0 ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda istekli olan bol pozisyona giren Osmaniye İstiklalspor 55. dakikada Emre ve 66. dakikada Anthony ile bulduğu gollerle Yeşil -sarı takım 3-0’lık üstünlüğü yakaladı.
Müsabakada başka gol olmayınca Osmaniye İstiklalspor ikinci galibiyetini alarak 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ile 8 puan toplayarak gruptaki iddiasını sürdürmüş oldu. Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ise hafta içi Bahçelievler Spor yenilgisinden sonra bu haftada Bakırköy Osmaniye İstiklalspor 3-0 yenilerek 3 puanda kalırken gruptaki iddiası mucizelere kalmış oldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!