GÜNDEM

BAKIRKÖY LİSESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİNİN İBB HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN MİSAFİRLERİ VARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da faaliyet gösteren Derneklerin son durumlarını öğrenmek için İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Faal olan dernekleri ziyaret edip onların sorunları ve bu sorunların çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunuyorlar.
Ben sabah Şişli’de başka bir programda olmam dolayısı ile Nihat Başkanımla görüştüm Yetişebilirsem mutlaka katılacağım dedim çünkü bende Bakırköy Lisesi Mezunları ve Mensupları derneğinin bir üyesiyim son anda yetiştim.


İbb Halkla İlişkiler Müdürlüğü Pırıl pırıl genç arkadaşları bu işle görevlendirmiş Dün Basın ve Sanatçılar Derneğinde kendileriyle görüştüm, yaptıkları işe hakimler Dernek yöneticileriyle iyi iletişim kurmakta ve onların tüm sorunlarını ve isteklerini not alarak İBB Başkanına ileteceklerini bu arada sadece tabela dernekleri hakkında da gerekli tutanakları tutup bildireceklerini dile getirdiler.
Bakırköy Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nihat yılmaz ve yönetim kurulu kendilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını belirti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!