GÜNDEM

BAKIRKÖY KENT KONSEYİ ÖĞRETMENLERE ONUR ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Bakırköy Kent Konseyi Geleneksel hale getirdiği Öğretmenler günü Onur Ödüllerinin 2. Geleneksel Onur Ödülünü 2020-2021 Eğitim döneminde Eba sistemi üzerinden Engelli bireylerin eğitiminden sorumlu Devlet okullarında en fazla çabayı sarf eden öğretmene verdi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen Projede bu yıl Onur Ödülüne hak kazanan öğretmenler Yeşilköy Özel Eğitim iş Okulu III. Kademe ( Özlem Zorlu Okumuş) Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim İş Okulu III. Kademe ( ismail Özdemir) Okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim tarafından şartları sağladından gerekli yazışma sonrası Kent Konseyine bildirilmişlerdir.


Kaymakamlık Makamında düzenlenen törende İlçe Kaymakamı Kent Konseyi çalışmalarını yakınen takip ettiğini ve çalışmaları okumlu bulduğunu ifade ederken; Kent Konseyi Başkanı Ergin Gülen ise Eğitimin önemine dikkat çekti. Törende söz alan Genel Sekreter Halim Kızılırmak öncelikle İlçe Milli Eğitim ile Eğitim konusunda çokça proje üretilmesi gerektiğini bu dÖnem ellerinde ki projeleri Milli Eğitim ile paylaşmak istediklerini belirtirken İlçe Milli Eğitim Müdürü her konuda ortak çalışmaya ve ortak aklın kullanılması gerektiğini daha önce Kent Konseylerinde ortak projelerde çalıştığını ve Kent Konseylerini bildiğini ifade ederken İklim Kriİ ve beraberinde su sorunu ile ilgili ilk projenin gerçekleşmesinin adımını attılar.

İED başkanı Pelin Atik ise işitme engelli çocukların karma sınıflarda özellikle kokler inplantlı öğrencilerin sorun yaşadığını ve öğretmeni duymadığından özel yetenekli çocukların geri kaldığına vurgu yaparak yaka mikrofonu ile öğretmen öğrenci arasında bir iletişimin kurulması ile potansiyel yeteneklerin daha öne çıkarılacağından bahsederek bu projeninde görüşülmesi ve önemsenmesi konusunda fikir birliğine vardılar.
Öğretmenlere plaketleri verilirken günün anlam ve önemi ile ilgili mutluluk yüzlere yansımıştı

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!