GÜNDEM

BAKIRKÖY BAHÇELİEVLER VE AVCILAR’DA ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin 8 ilçesinde zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Lüks villalardan rezidanslara onlarca adrese düzenlenen baskınlarda 175 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Lüks villalar, rezidanslar… Her birini uyuşturucu imalathanesine çevirdiler. O uyuşturucuyu piyasaya sürme hazırlığındayken yakayı ele verdiler.

BASKINLARDA 175 KG UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentin 8 ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Şüphelilerin yurtdışından temin ettikleri uyuşturucuları Bakırköy, Avcılar ve Bahçelievler’de piyasaya sürme hazırlığında oldukları belirlendi. Düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 68 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu.

Pendik’te de uyuşturucu yüklü bir TIR’ın Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. Elipler harekete geçti. Polis ekipleri yurtdışından gelen o TIR’ı takibe aldı. TIR’da yapılan atamalarda fren körüklerinin içine gizlenmiş halde 23 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Küçükçekmece ve Arnavutköy’de durdurulan otomobillerde de toplam 65 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Aylar süren çalışmalarda yabancı uyruklu şüphelilerin iki ayrı villayı uyuşturucu üretim merkezine çevirdikleri tespit edildi. Büyükçekmece’de de operasyon vardı. Lüks villalarda uyuşturucu imalatı yapan şüpheliler, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

5’İ YABANCI UYRUKLU 12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlar kapsamında toplam 175 kilogram uyuşturucu maddeye el konuldu. 5’i yabancı uyruklu 12 şüpheli gözaltına alındı 11 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!