SİYASET

ALİ TALİP ÖZDEMİR’DEN YENİMAHALLE KADIN FUTBOL TAKIMINA SPONSOR SÜRPRİZİ

Ak Parti Bakırköy Belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir Bakırköy’ün gururu Yenimahalle Kadın Futbol takımına sponsor buldu.
Kulüp Başkanı Şenol Çelik imkanları dahilinde elinden geleni yaptığını ama masraflara yetişemediğini 6 tane kredi kartının limitlerinin bittiğini kulübe destek sağlamak için çalmadık kapı bırakmadığını dile getirdi.


Carousel’le 1 yıllık sponsorluk anlaşması geçen ay biten takım zor durumda kalmıştı imdada Ali Talip Özdemir yetişti.
Dün akşam takımın antrenmanlarını yaptığı Atatürk Yaşam Köyü tesislerinde takımla bir araya gelen Ali Talip Özdemir şunları söyledi;
Mermer ailesinin dostu olan Özdemir kendileriyle görüşerek 2 yıl daha takıma sponsor olmalarını sağladı. Ama sürprizler bitmedi. Takım sporcularına başkan olur olmaz bir otobüs tahsis edeceğinin sözünü verdi.


Bitmedi takım oyuncularının ayda ortalama 5.000 tl kazandıklarını öğrenince bu başarıların devamı için kızlarımızın daha iyi koşullarda yaşamaları gerek ben belediye başkanı olur olmaz takımın maaşlarını 15.000 tl yapacağım bunun fonunu da bulacağım dedi.
Büyük bir coşkuyla bu sürprizleri öğrenen takım Ali Talip Özdemir’e teşekkür ederek başarılarının artarak devam edeceğinin sözünü verdiler.

Saha hazır antrenman varken Başkana penaltı attırmazlar mı Başkan penaltıyı usta bir vuruşla gole çevirdi. Eşi Filiz hanımda penaltı vuruşunu gole çevirerek güzel bir anı oluşturdular.

Antrenmana AK Parti İlçe Başkanı Cuma parlak ve ilçe yönetimi Mhp İlçe Başkanı Turgut İnan ve İlçe yönetimi ve vatandaşlar katıldılar.

Antrenman birlikte çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!