SİYASET

ALİ TALİP ÖZDEMİR, BAKIRKÖY MHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Bakırköy Belediye Başkan adaylığına Cumhur İttifakı adayı olarak Ali Talip Özdemir aday oldu. Özdemir, MHP İlçe Teşkilatına ziyarette bulunarak adaylığında verdiği destekleri için teşekkür etti.


Ali Talip Özdemir MHP Bakırköy İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Özdemir’i MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve MHP Bakırköy Teşkilatı karşıladı. MHP Bakırköy Kadın Kolları tarafından Özdemir’e çiçek verildi. Bakırköy Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Birsen de Özdemir’i karşılayanlar arasındaydı.

Bakırköy MHP İlçe Teşkilatına yapılan ziyarete AK Parti Bakırköy İlçe Teşkilatı 

ve İlçe Başkanı Cuma Parlak da katılım sağladı.

MHP İlçe Başkanı Turgut İnan selamlama ve hoşgeldin konuşmasında, Ali Talip Özdemir’in Bakırköy Belediye Başkanlığı adaylığına çok sevindiğini, Özdemir’in geçmişteki başarılarının özlenen bir hasret olduğunu belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak da, Ali Talip Özdemir’in adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bakırköy halkı, Ali Talip Özdemir’in adaylığından çok memnun kaldı. Artık Bakırköy’de fetret devri bitecek ve Bakırköy’ün hak ettiği hizmet gelecek.” ifadelerini kullandı.

Ali Talip Özdemir siyasi hayatında, bakanlık ve Bakırköy’de iki dönem belediye başkanlığı yaptı.

Ali Talip Özdemir MHP Teşkilatındaki konuşmasına, “Sevgili Ülküdaşlarım” diye başladı. Özdemir konuşmasında, geçmişte Başbuğ Alparslan Türkeş’in çok sık Bakırköy Spor Kulübü’ne geldiğini ve Merhum Başbuğ ile çok değerli anılarının olduğunu belirtti.

“MHP’NİN BANA DESTEK VERMESİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”
Özdemir, “Siz ülkücü dostlarımız benim için çok değerli ve çok önemlisiniz. Cumhur ittifakı kapsamında Ak Parti ve MHP ile seçime girmek benim için onurdur. MHP’nin Bakırköy’de aday çıkarmayarak direkt olarak bana destek vermesi benim için çok kıymetli ve değerlidir. İnandım ve gördüm ki, bir ülkücünün tek başına bile yaptığı propaganda çok önemlidir. Eğer isterse Bir ülkücü tek başına gereğini yapar ve başarır. Ben bunu gördüm ve şahit oldum. İşte tam bu manada ülkücülerin bana verdiği desteği önemsiyorum. Sayın Devlet Bahçeli Bey’in devlet adamı kimliğini bütün dünya biliyor. Ülkemiz ve milletimiz için fedekarlığını asla unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ HİZMETLERİMİZİ UNUTMAMIŞ”
Ali Talip Özdemir esnaf ziyaretindeki anılarını da şöyle paylaştı; “Bana ilk gelen teklifte Bakırköy’de AK Parti ve CHP arasında ciddi bir oy farkı var. Dediler ki bana, sen taşın altına elini koyarsan, başarırız. Hakikaten esnaf ziyaretimizde gördüm ki halkımız tarafından geçmişteki yaptığımız hizmetlerimiz unutulmamış. Halk son derece ilgi gösterdi ve çok memnun oldum. Benim bu yaştan sonra şana ve söhrete ihtiyacım yok. Bakırköy ve Bakırköylüye hizmeti getirmek, bir garibin, fakirin, bir kimsesiz çocuğun başını okşayabilmek insana yönelik hizmet değerlerini tekrar inşa etmek tek gayemdir.” dedi.

“DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİNİZ”
Ali Talip Özdemir sözlerine şöyle devam etti; “1996 yılında TBMM’de ‘eDevlet’ teklifini sumduğumda bama güldüler. Yine Bakırköy’de gençlerimize de ‘eOyunu’ kuracağız. Geçmişte aşevi kurmuştum, kapatmışlar. Tekrar açacağız. Yaşlı bakım evi kurmuştum, kapanmış. Tekrar açacağız. Ülkücü kardeşlerimden ricamdır. Lütfen beni yalnız bırakmayınız ve desteklerinizi esirgemeyiniz. Tek kaygım vatandır. Sadece Bakırköy’e değil, bütün ülkemize hizmet etmek gerekir.” ifadelerini kullandı.

ALİ TALİP ÖZDEMİR KİMDİR?
Ali Talip Özdemir, 1953 Konya, Ereğli doğumlu siyasetçidir. 2024 Türkiye yerel seçimlerde AK Parti’den Bakırköy Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi’nin Makina Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Orman Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Demir Çelik Uzmanlığı, Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Belediyeler Birliği ve Avrupa Konseyi Belediyeler Birliği Üyeliği, Bakırköy Belediye Başkanlığı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanlığı, Bakırköyspor Kulübü Başkanlığı, Anavatan Partisi’nin 4. Genel Başkanlığı, 18.Dönem Konya ve 20.Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Çevre Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı yaptı ve Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliğini yürütmüştür. Evli ve üç çocuk babasıdır. Özdemir, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Çevre Bakanı’dır.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!